Mega mor/søn hygge

Hvem paparazzier hvem først!

Det er nogle gange en underlig følelese at være kendt og idag oplevede jeg noget, som faktisk var lidt irriterende. Imens Albert og jeg er på karrusellen, opdager jeg pludselig, at der står en mand med et stor kamera og tager billeder af os. Jeg ved jo egentlig ikke om det “bare” var en privat person, men derfor kan man jo godt lige spørge om det er ok. Men det gjorde han ikke. Hver gang vi kørte forbi ham, knipsede han løs…PISSE irriterende, nu jeg bare gerne ville nyde Alberts første karrusel tur og man bliver sådan lidt anspændt, når man helt uden varsel pludselige bliver fotograferet og så end ikke ane om det ender i et blad eller i en mands private billedbog fra turen i tivoli.

Anyways så tænker jeg bare, at hvis vi skal være flabede, så lad os være flabede!!!! Jeg havde desværre ikke ham på kamera, men opdagede lige, at han er med på den instagram video, jeg lavede af Albert. Her har vi ham så, stor smilende tjekker han billederne ud, han lige har taget af os!!! Paparazzi eller bare hyggelig pappa på kendis jagt?. Nu kan han selv mærke, hvordan det, at få taget billeder uden ens eget samtykke.

Nogen der kender den glade kamera mand??Så hils ham og sig han skal tjekke min blog, hes famous now;)

 

20131226-163908.jpg

pap

24 kommentarer

 • […] handler om at Sarah Louise mener hun er offer for Janteloven. Sarah har skrevet et indlæg på sin blog om at hun synes det er irriterende at blive fotograferet når hun er på tur med sin søn. Nogle af […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  PS MEN hvis fotografen her ude lukket har zoomet ind på DIT BARN! HVILKET SLET IK ER I ORDEN !synes jeg det helt ok og gå hen og tage det kamera fra ham eller be om at se de fotos der er blevet taget og forlange en forklaring på hvorfor dit barn er på hans kamera ! ! men husk og tag hensyn til at dit barn tilfældigvis er kommet med på et billed sammen med 10 andre og det kan være et tilfælde .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Søde skat tag det rolig ! du skal slet ik lade dig genere af en lille fotograf ! du har været så ,meget forand det kamera i dit liv at du slet ikke burde ligge mærke til det , prøv og øv dig i det . det er en meget meget go evne og have .

  Jeg har stået til foto shoot forand mange 1000 mennesker kun iført undertøj , der har jeg få valg !

  Lade mig genere af de 2.000 andre linser og flashes der kommer eller koncentrere mig om den ene som sår lige for and mig .
  Eller skal jeg tænke på at de for fotos af mig i vinkler der ikke er særlig pæne

  Eller måske er liiige lovlig tæt på Zoomet ind på de intimedele osv osv

  Og derfor ikke tør og give mig fuldt ud i dit tilfælde ( leve livet fuldt ud ), jeg kan simpelhen ikke lade mig genere af det , for så bliver det arbejde jeg er kommet for at lave ødelagt ! i dit tilfælde var det en tur i tivoli med den bette , som blev mindre behagelig progrund af du opdaget denne fotograf.

  så det skide smart slet ikke og registrere alle de forbandet linser til og starte med . og så kan du fuldt ud nyde din søn fordi de er “usynlige” hvis man kan sige det sådan . når du er i privaten så er du privat , så skal du ik lade dem frem provokere sådan et angreb fra dig . lad dem du sq da ligeglad , du kan alligevel ikke styre alle de fotos der bliver taget af en , som kendt og ikke kendt det er umuligt . så derfor er det beder bare og tage det med sindsro og gøre det fuldstændig naturlig for dig , ik lade dig genere eller glo på dem når du er i privaten og er ude med din søn eller familie.
  Det skylder du dig selv og din familie , det ikke værd og prøve og be dem om at lade værd eller hisse sig op !

  Betragt dem som lygtepæle , de står fast der er tonsvis af dem og uanset hvor du går hen lyser de på dig . men det tænker du jo ik på det bare en lygtepæl ! jeg ved ik om du forstår hvor jeg vil hen , men håber .

  Og Godt nytår smukke .
  mvh maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg ville føle mig mere utryg ved at få taget billed af mig og mit barn, hvis jeg ikke var kendt uden at de spurgte om lov først.

  Du er jo kendt, så det er ikke så underligt der bliver taget billeder 🙂
  Men kan godt forstå hvis du synes det er irriterende, men det er en del af det når man er kendt. 🙂
  Og fotografer på ugeblade osv er jo ikke altid lige søde. Så det med at man forventer de skal spørger en om lov først, det håber jeg da ikke du går og forventer gang på gang. 🙂
  Der er sikkert også skrevet løgn historier om dig i ugebladende, og det er jo også en del af det af være det du er. Model og kendt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Bare fordi det er en bagside af medaljen, så skal man jo ikke nødvendigvis holde af den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hahaha jeg synes det er for fedt gjort af dig Sarah 😉 smask lige tilbage i fjæset på ham. jeg synes det er noget pjat, at fordi man er kendt har folk lov at tage billeder af en og bruge dem som de har lyst til. Det er helt forrykt. Så at han smager lidt på sin egen medicin skader vel ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RL

  Er man kendis må man forvente at folk tager billeder af en uanset hvor man befinder sig, bagsiden af medaljen hedder det….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • DT

   Præcis. Det manden gør er jo ikke engang ulovligt, da I vel befinder jer på offentlig grund. Og nu er du jo “kendis” – Så kan man bebrejde ham? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Der er da ikke nogen der er nødt til at finde sig i at blive fotograferet mens de er sammen med deres familie på den måde! Det er da noget forbandet svineri at tage billeder af folks børn uden samtykke – Albert har da ikke valgt at have en kendt mor og bør ikke blive udsat for de ulemper der følger med sådan et liv. Og hvorfor skal der partout være en bagside af medaljen?? Synes overhovedet ikke kendte behøver at acceptere sådan noget – det er da for grænseoverskridende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Her ses det igen tydeligt hvordan Jantelovens Vogtere sørger for at JL trives så fint i DK. Selvfølgelig kan SL betegnes som kendis og gu er det da fejt at tage billeder af hende og ikke mindst hendes søn, når hun er ude i privat anliggende… Hvis jeg så en kendt eller semikendt ude som privat personer ville jeg da ikke blot knipse løs… Med mindre det var Robert Downey JR – tror ikke jeg ville have viljestyrke til at lade vær så!

  SL – you go girl – blog on – også selvom det forarger Jantelovens Vogtere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Orkede s.. ikke lige at læse de sure opstød om kendt eller ej.
  Følger din blog og gider s.. ikke bruge tid på hvad andre mener om dig – jeg syntes at du er for sej !
  Faldt bare lige over dit billede og måtte lige se det igen. Jeg som troede at jeg havde mange billeder på min telefon. Men 3.169 ! Den vinder du :-))))

  Tak for at du deler ud af dine fantastiske oplevelser og dagligdagen. Du giver mig inspiration til at være “fabelous” – trods en dagligdag med arbejde, huslige pligter og barn/børn.TAK.

  Kh.
  Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Du omtaler dig selv som kendis… Haha fald lige lidt ned 😉 så kendt er du ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg er den 4 mest googlet dansker hele sidste år…. Så jo, jeg er kendt. Ærgerligt at typer som dig, skal have så travlt og det er egentlig en paradoksal kommentar, da du jo selv ved hvem jeg er. Og jeg er tydeligvis kendt “nok” til at blive fotograferet uden jeg ved det. Måske er det ordet kendis, du får ondt i røven over. Ved ikke hvad jeg ellers skal kalde det, Janteloven længe leve;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Det kunne jo os være at folk googlede dig fordi de ikke ved hvem du er når du bliver nævnt et sted… Janteloven er ikke til for at ophøje sig selv over andre

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanne

   Alligevel er Sarah Louise så kendt at du Anna vælger at gå ind på hendes blog. Et eller andet rigtigt må hun have gjort siden du gider gå ind på hendes blog, klikke på hendes opslag, og endda kommentere 2 gange….

   Og du sider ukendt tilbage i ingemandsland.
   Folk Googler jo ikke mennesker de ikke kender. Og sjovt det så lige er SÅ mange der ikke skulle kende Sarah Louise. Sorry men dit argument er virkelig dårligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Stupid

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mandarinen

   Anna og Anne i to tomhjernede kællinger!! Jeres kommentar er jo indbegrebet af jantelov. I skriver jo netop, at hun skal ikke tro hun er noget. Sarah Louise har været i tv og pressen i mange år, blev kåret til mest populære kvinde af Se&Hør, bliver forfulgt af paparazzi fotografer – hvilket vel definere ordet kendis. Jeg er så træt af jer taber dåser, der altid står på spring, for at svine Sarah Louise til som med stats garanti har opnået mere end jeres kyllinge hjerner nogensinde ville om i så havde flere liv. Flot i sidder der i jeres meningsløse liv og peger fingre og alligevel tjekker hendes blog, sikkert flere gange om dagen, fordi jeres eget liv er pisse kedeligt!! Du for sej Sarah Louise… Og du griner hele vejen ned til banken. Love it!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Mandarinen hvis du lige hidser dig lidt ned så kan jeg måske få lov at fortælle dig at det er første gang jeg nogensinde kommentere noget på sarah louises blog, og syntes Sarah Louise er for sej. men at du bliver så ophidset over et par kommentarer så det hvis dit liv der er meningsløst. Du tager det mere personligt end hun selv gør. Relax.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   OMG!!!!

   Er virkelig forbløffet over hvor lidt folk har at gå op i og hvor bitre mennesker der sidder rundt omkring.

   Hvis jeg blev provokeret af så “uskyldigt” et indlæg, ville jeg nok tage et kig på mit eget liv og overveje hvorfor det provokerer mig ???

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   ja præcis!!! Hvad er det der tricker folk…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MetteMett

   Keep up the good work Sarah! Du er en stærk og succesrig kvinde og mor! Man skal ikke lade sig styre af en så tåbelig ting som janteloven! Man skal da være stor af de fantastiske ting man kan opnå her i livet!Samt glæde sig på sine medmenneskers vegne! #Peace&Love

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Anna, hun er da i hvert fald mere kendt end du og jeg:) Men i visse kredse er hun garanteret mere kendt end andre, så ja – der er sikkert mange i DK der ikke aner hvem hun er (jeg gjorde ikke da jeg faldt over bloggen og der er ingen i min omgangskreds der gør) – men helt ærligt, hun er model og har været med i forskellige tv-programmer så tror roligt hun kan kommes i kendis-kategorien. Og modsat visse andre kendisser (realitydeltagere fx) har hun faktisk arbejdet hårdt for at nå dertil hvor hun er nu, så jeg synes godt du kan unde hende at være lidt mindre spydig. Kendisser behøver sgu da ikke at være verdensberømte før der er en eller anden freelance-fotograf der prøver at tjene en skilling på dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Haha det er altså fedt gjort af dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Snadie

  Jeg synes han ligner en fra et ugeblad… Især med den linse han render rundt med, foruden hans eget barnebarn sidder på samme karussel?? Jeg tror bare han er taget i Tivoli for at se om der skulle være nogle kendisser på tur i Tivoli og tror ikke han var ude efter dig, bestemt, men bare alle kendisser der skulle lægge vejen forbi Tivoli . Men tror helt klart han kommer fra et ugeblad.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mega mor/søn hygge