Fed nederdel til min pige

Tivoli for de mindste

Jeg havde som i ved Albert med i tivoli i sidste uge og for første gang, var der rent faktisk noget, han kunne prøve. Det var en hel anden oplevelse end tidligere, for nu vidste han jo, hvad der foregik. Jeg kan klart anbefale karrusellen med alle de fine dyr, som kører rundt i tilpas fart og så var H.C. Andersens  Den Flyvende kuffert et kæmpe hit. Hans mund stod åben og hans øjne var”store som the kopper” hele vejen. Det var så sjovt at se. Derud over er der en stor legeplads ned ved Rasmus Klump huset, som også hittede stort. det er sidste dag i dag, hvis i skal nå tivoli med sin jule pynt:)

Flere af jer, har spurgt på Alberts lækre vinter jakke, i kan finde den HER

IMG_3202 IMG_3203 IMG_3204 IMG_3206 IMG_3207 IMG_3208 Tivoli for de mindste Tivoli for de mindste

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fed nederdel til min pige