Nytårs fortsæt

Sikke en lækker morgen med sol, det ligner næsten sommer, indtil man stikker hovedet uden for. Jeg har tænkt en del over, hvad jeg vil gøre bedre i år 2014.Jeg vil først og fremmest stræbe efter, at være den bedste mor, jeg overhovedet kan være uanset hvad det “koster” Jeg ønsker, at mine nye virksomheds projekter får succes og så vil jeg en gang for alle, arbejde på at få min gamle krop igen. Jeg synes, at år 2013 har været et meget hårdt år for mit forhold og jeg håber, at vi som kærestepar, kan finde ind til hinanden igen. Gid i alle sammen får en helt vidunderlig aften!!!

Godt Nytår ( husk nu beskyttelses briller)!!!!

IMG_2657

6 kommentarer

 • Mats

  Vad vacker du är!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Godt nytår til dig og din familie. Glæder mig til at følge din blog i 2014 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Rigtig godt nytår 🙂 og tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Må vi høre mere om, hvad dine nye virksomhedsprojekter handler om? 🙂 Det lyder til at være noget spændende! Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt nytår Sarah:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt nytår til dig og din familie 🙂 … det har været hyggeligt at følge dig/jer i 2013, og jeg ser frem til det nye år, og hvad du finder på 🙂 … Du ER en rigtig god mor, så det skal du nok ikke bruge så meget energi på at tænke på … elsk dine unger som hidtil, så går det ikke galt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Whats ya fave?