Dagens outfit

Morgen møde

Fåårk en skrækkelig nat jeg har haft!!! Begge mine deeeeejlige børn, var sgu ikke skide dejlige i nat. Åse Alma er helt underlig i denne uge, det har stået på i 8 dage. Hun er gået fra at være en rigtig sove baby, til at være vågen hele tiden. Jeg sov først kl. 05.14 i nat. Ind imellem hun sov de ca. 20 min. af gangen, vågnede Albert.

Kl. 04.00 stod jeg og vuggede hende og fantaserede om, at pakke en taske, køre i lufthavnen og tage 3 måneder til Bali…bare mig…bare sove…peeew de nætter er altså bare lede. Kl. 07.30 stod jeg så op. Helt skeløjet dinglede jeg hen til køleskabet og bundede en redbull. Så skulle der leges, mades og klædes på osv. og så afsted i vuggeren med Albert. Morgenmad til mig, var der ikke tid til. Så skynde mig hjem og made min datter og så afsted til morgen møde. På trods af min kur, så må jeg indrømme, at jeg faldt lidt i en hønsesalat (dog på grov brød) og en redbull mere. Med maven fuld af lækker mad og hjernen fuld af koffein, så kunne jeg endelig samle mig om arbejdet.

Det er min “partner in crime” i ser på billedet. Hun havde lige sin nye lækre taske med, som jeg snappede et billede af. Jeg er vild med hendes stil. På vej hjem gik jeg amok i Benedikte Utzon tøj….og JA god mad, redbulls og en omgang lyn shopping må siges, at være kuren imod træthed….og så i seng meeeget tidlig i aften;)

20140107-142837.jpg

20140107-142844.jpg

20140107-142853.jpg

20140107-142903.jpg

25 kommentarer

 • Lene

  Hvilket mærke er den flotte røde cykel fra, er nemlig på udkig efter en ny, og den er både flot og lynhurtig ud. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Lene.

   Er også selv såååååååååååå GLAD for mit RØDE LYN af en BYCYKEL 😉

   Den er fra det danske mærke VELORBIS!!!

   http://www.velorbis.dk

   Min er en del år gammel, håber på at få en ny i gave af min MAN til sommer :p

   Kh Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er også meget interesseret i hvor din venindes jakke er fra? 🙂

  Og thumbs up til dig, du gør det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er hendes taske og jakke fra? 🙂
  Elsker også stilen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg kommer også lige med en “ikke så pæn kommentar”, men jeg ønsker sådan, at du kunne vente med diæt og evt arbejde, til børnene var større, og du fik din nattesøvn.
  Det er så ærgerligt at se, at unge kvinder presser sig selv så hårdt, så de MÅSKE ender i mistrivsel, depression eller skilsmisse.
  Alt bliver nemmere, når der er lidt overskud. Nyd, hvis du kan, at være sammen med dine børn, og sov når de sover. Jeg ved godt at du trænger til at komme ud og i gang, men det er bare et anderledes liv, når man har små børn. Prøv om du kan acceptere dit liv nu, og klø på når børnene er lidt større. Pas på dig selv! Dette er skrevet i en god mening. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Uden at være på tværs vil jeg lige spørge, om du mon har overvejet, at det kunne være større mistrivsel at lade være?

   Jeg ville få lange nosser, hvis jeg ikke brugte min hjerne og fik faglig stimuli, hvis jeg ikke kunne træne og spise sundt/struktureret. Dét ville være mere stressende, end det er at spise sundt, træne og arbejde – også selvom det kræver ofre, og jeg var dødtræt fra tid til anden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Selvstændig er lig med ingen barsel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt din kommentar er henvendt til mig?! Men uanset er det jo ikke rigtigt, det kræver blot planlægning af flere forskellig slags.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Nå ok:)

   Ja nu er jeg selvstændig og har ikke ansatte… Mine kunder kunne altså ikke bare vente til jeg fik hygget mig med færdig:)

   Nu er mindstemand 13 og tænk alle trives også far og mor:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med en red bull når morgenen er hektisk! det kender jeg alt for godt selv. minus det med natteroderi og baby – men det kommer jo en dag! 😉

  //Camilla Christine ♥ ♥
  Vind præmier for 1100kr og lidt til
  http://www.fitspoblog.com/2014/01/huge-giveaway-2014.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reka

  Er ÅA ikke omkring 16 uger? Det er vidst der de går igennem endnu et tigerspring, og hvor de begynder at kunne drømme rigtig meget om natten… Min sundhedssygeplejerske har i hvert fald sagt, at der omkring er der 15 dage, hvor man skal forberede sig på, at den lille vil vågne hver halve time, fordi han kan begynder at drømme meget og kan få mareridt da de små størrelser kan have svært ved at kapere det, og dermed skal have mere tryghed… Så du kan jo håbe på det er det, så er der jo kun 7 dage tilbage af dit nattehelved:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jo det passer meget godt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Ha lol, du har sikkert ret. Men altså… hvem fanden er den lavt-intelligente pseudo-scientist, der har fundet på udtrykket “tigerspring”??? Det er uden tvivl det dummeste og mest uinformerede udtryk, jeg nogensinde har hørt. Hvorfor dog en tiger? Den springer sgu ikke så langt ift. den kropslængde. Hvad med en græshoppe – der er dælmne gang i den! Eller en antilope, en buk, en loppe, en frø, en gepard? Ej, undskyld, men jeg griner hver gang mødre claimer, at deres små poder har “tigerspring”, og aldrig nogensinde sætter spørgsmåltegn ved, hvem faaaanden der har bestemt, at alle i mommy-mafiaen skal kalde det netop ved det navn?

   Ens mødre kendte sgu ikke til den slags. OG nu vi er ved emnet, hvis disse “videnskabsfolk”, der har helt klart defineret, hvornår et “tigerspring” forekommer, jamen hvorfor kan de så ikke kortlægge resten af ens liv ift. kriser. Fx når du er 25.983 år gammel, jamen så kommer der et “tigerspring”! Arj, al joken aside, så forstår jeg bare ikke, hvorfor folk tror på en slags pseudo-science bare så uden nogen indsigelse?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hehe du sjov

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  På trods af en lorte nat, morgenmøder og dagdrømme om Bali (ja tak, jeg tar’ også gerne 3 mdr, alene).. Så ser du stadig godt ud Sarah, og hvor er det “dejligt” at andre end mig sværger til en redbull engang imellem 😉 og og lynshopping mod træthed, nej vent det hjælper mod alt! lol
  Du er for sej, hilsen stor fan af din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvor var det dejligt lige at få den krølle med – nemlig, at du har en skøn og god mand! Og, at I lever i et moderne parforhold hvor man hjælper hinanden.
  Håber du får noget søvn i nat søde Sarah.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Af frygt for at blive bombarderet med sure mokker, der fortæller mig, at jeg må have verdens mest nederen liv siden jeg gider bruge min tid på kommentarer som denne, spørger jeg alligevel:

  Er det altid dig, der har ungerne om natten? Synes oftest, at det er dig, der tager “kampene” om natten og ikke Michael? Har I bare valgt at gøre det sådan eller er det fordi, at han arbejder mere end dig og har mere brug for at være udhvilet? (Synes dog det lyder som om, at du har rigeligt med arbejde :S)

  Ingen negativitet overhovedet, blot nysgerrig……

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jamen i vores tilfælde er opdelingen umiddelbart sådan, at Michael er “på” Albert, som jo oftest sover igennem. Problemet er, at Åse Alma helst vil være ved mig, så selvom at Michael prøver at afhjælpe, så er det svært, da hun næsten kun vil falde til ro i mine arme. En nat som i nat prøvede han skam at hjælpe, men uden held. Og jeg vågner også når Albert vågner, så selvom Michael er den der går ind til ham, så er jeg vågnet og skal bruge 15-20 min på at falde rigtig i søvn igen.:) Åse Alma er meget mere mor syg end Albert var, så Michael har virkelig haft svært ved at hjælpe mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Årh okay 🙂 Tak for dit svar. Jeg håber, at jeg får nogle lige så lækre unger og bliver lige så lækker en mama som dig en dag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • baremig

  Hvor er Michael i alt det her baby show ? Når i begge vælger karriere og du fravælger barsel er i vel også to om natte roderiet ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit