Sunday & Casper C// Skider på loven

Tykke trold

Igår fyldte min lille tykke trold 4 måneder. Og idag kom min søde sundhedsplejerske forbi og målte hende til at være 67cm lang og 7,2 kg. Det har været forholdsvise lette 4 måneder. Dvs. de sidste par uger, har jeg kunne mærke, at hun har været mere urolig og sovet dårligere, der sker så meget i hendes udvikling, at man jo forstår, at hun måske er lidt utidig:) hun smiler, har god øjenkontakt, vil op og sidde, når hun ligger ned og kan selv løfte hovedet. Jeg er så småt begyndt at give hende lidt ris grød, men kun en gang om dagen og indtil hun selv siger stop. Jeg tror, at det er vigtigt, at lytte til barnet og ikke presse ske-mads oplevelsen ned over hovedet på dem, men sørge for at de får en positiv oplevelse.:)

20140115-211513.jpg

10 kommentarer

 • Simone

  I laver simpelthen nogle smukke børn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jørgensen

  CUTE!!! Jeg har også en lille Basling på 3,5 måned. I er så seje, at i har fået de 2 søde unger så hurtigt i rap.. Stort men dejligt arbejde.. PYHAAA!!! (;min kæreste siger bring it on- lad os få en mere. Men ved ikke rigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HELLE

  sikke en lille Macipangris.. godt nok en stor sund pige… DEJLIGT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh Sarahlouise, nu må du altså stoppe! Jeg kan ikke holde alle de fantastisk dejlige og ærlige børnebillede og oplevelser!
  Jeg er 22, og har fuld drøn på med karriere, uddannelse, kæreste, fast ejendom og jeg skal komme efter dig, men når jeg læser din blog, og bestemt indlæggene om dine dejlige unger, får jeg lyst til at sættes det hele på pause og sætte et vidunder i verden!
  Jeg skriver det her for at sige tak, tak for at åbne mine øjne, og mit ønske om at få børn en dag. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hehe ja der er noget at glæde sig til. Men lev nu livet som 22 årig først 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Tak! Det vil jeg så absolut gøre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ja tak… En dejlig sund baby:)

  Det er sgu da dejlige at kommentere på, ligesom jeg heller ikke gider mere Mascha fnidder… Gerne Madcha hverdag og Hollie:)

  Pearce and harmonie ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med de 4 måneder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday & Casper C// Skider på loven