Pink pleasure

Shout out// Læser hyldest

Jeg er ingenting uden mine læsere. I er blevet en del af min hverdag, ligesom jeg måske er blevet en del af jeres. Der går jo faktisk ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på jer:) Dette indlæg er en hyldest til jer derude bag skærmene. Jeg bliver så glad, når i sender jeres billeder. Her har jeg fundet nogle frem, som jeg ikke tidligere har vist. Tak for billederne alle i skønne quinder!!! I sgu nogle dejlige tøser! Tak for jeres støtte og ærlige meninger:)

Massere kærlighed fra mig til jer. (i kan altid sende billeder på sarah@dreammodels.dk – jeg ser ser ALLE billeder jeg får)

Shout out// Læser hyldest Shout out// Læser hyldest fan3 fan4 fan5 fan6 fan7

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink pleasure