Bedste krøllejern!!

Min hjerne koger!!

Puhaaa jeg bliver godt nok straffet for mine 2 ugers ferie. Min outlook bugner af emails!! og jeg har så mange ting, der skal på plads inden på lørdag. Fashionfix launch festen på Zen bliver sååå lækker. Zen har stablet et rigtig stilet arrangement på benene og madogmad.dk levere de lækreste canapeer fra det franske køkken og jeg glæder mig som et lille barn til festen. Jeg tænker, at i måske gerne vil med? Dvs. jeg kunne evt. lave en lille konkurrence, hvor 3 læsere kunne tage 1 gæst med…er der stemning for det?

[poll id=”56″]

Der skal CULT energi til for at holde mig kørende idag:)

web1 web2

4 kommentarer

 • Kristina Bech Iversen

  Der er så meget stemning for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stinne

  Lige i sådan er tilfælde ville jeg ønske jeg boede på Sjælland og ikke fyn. For det ville da være fedt at opleve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej

  Lyder som et fedt projekt:)

  Lige noget helt andet – hvilke farve har du i håret lige nu ? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LIse

  Lyder fantastisk og held og lykke med projektet! – men jeg har svaret “Nej” … er for gammel 🙂 (= 48)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste krøllejern!!