Gode elastikker & smukke frisurer

Maden til vores barnedåb

IMG_6254

Vi havde bestilt mad fra madogmad.dk til barnedåben og det var simpelthen så lækkert. Gæsterne komplimenterede under hele festen på maden og det giver bare mig en fornemmelse af succes. Det er fedt at vide, at ens måske sidste barnedåb, bliver husket som en god fest. En meget god målestok for om maden er god, er Maschas reaktion. Hun voldtog jo nærmest den buffet og der findes kun meget få billeder af mig, hvor jeg ikke spiser hehe.

Her vores menu

Snacks: Chips af rodfrugter & kartofler Saltede nødder & tørrede frugter Saltet sprødt rugbrød Romesco dip

Buffet: Laksetatar af rimmet laks vendt med hasselnødder, avocado, æbler, skalotteløg, hvidløg, lime & koriander Porcheret kalkunbryst med svampe & persille. Hertil grillede pimenter & courgetter. Kalvemedaljoner lagt på bund af spæde salater. Serveret med saltbagte hvidløg & langtidsbagte daddeltomater med timian toppet med pinjekerner Ristede kartofler vendt med sennepsvinaigrette & radicchio Salat caprese bestående af røde & gule tomater, bøffelmozzarella samt basilikum & olivenolie Hvedekerner vendt med rød piment, persille, citronsaft, sorte oliven & olivenolie Grøn salat med crudite af radiser, saltristede græskarkerner, semidried tomater samt estragon vinaigrette

Dessert: Gateau marcel – kraftig chokoladekage med brændt hvid chokolade, hindbærcoulis og skovsyre

Tilbehør: Grov nordisk pesto Romesco ? helt unik krydret dip lavet på ovnbagte peberfrugter Friskbagt groft brød Friskbagt foccacia Smør pisket med kernemælk

Kuvertpris 345 kr.

Maden til vores barnedåb IMG_6199 IMG_6200 IMG_6201 IMG_6202 IMG_6253

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode elastikker & smukke frisurer