Dagens outfit

Læser kommentarer deaktiveres

Læser kommentarer deaktiveres

 

Kære læsere

Jeg har efter noget tid, besluttet mig for, at deaktivere kommentar felterne i mine indlæg. Grundene er mange. Men den største grund er, at jeg simpelthen ikke kan finde tid og energi, til at svare folk og når jeg så svare kort eller på en måde der ikke lige behager folket, så bliver jeg svinet til. Jeg ser helst mit liv fri for negativ energi, sådan generelt, så derfor kan i ikke længere kommentere. Der vil dog være nogle indlæg, hvor kommentar feltet er åbnet og i ny og næ, skal jeg nok lave en slags spørge dag, hvor jeg har tid til at besvare. Det betyder dog stadig, at jeg kun vil svare på de spørgsmål, som er relevante, positive og hvor svaret er noget, som jeg ønsker at dele med resten af verdenen:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit