Outfits

Euroflorist// Mors dagMothers-Day

Hun har haft os i sin mave i 9 måneder, måske været syg i mange af de måneder. Hun har født os med store smerter og efterfølgende ikke fået sovet normalt i mindst 1 år efter. Hun elsker os, på trods af alle vores dumheder og vores utaknemmelighed. Vi er så vant til, at mor bare er der og sørger for en, at vi ofte glemmer at sige tak. Nu er jeg selv blevet mor og hvad jeg ikke allerede har gennemgået af kampe, fysiske såvel som psykiske. En mor fortjener samme respekt som en olympisk guld vinder!!!

I anledningen af Mors dag, har jeg skaffet jer en rabat kode til Euroflorist som har et kæmpe udvalg af smukke blomster, lækker chokolade, vin og endda en UNICEF-buket, hvor man støtter med 68 kr.
I får 10% rabat frem til 11 maj, hvis i skriver buket i rabatkode feltet. Så gør nu noget for at glæde hende, som i så mange år, har stået på pinde, for at glæde dig;)

moren

Elsker denne buket!!

 

 

blomster

 

 

Dette indlæg er sponsoreret

5 kommentarer

 • Anne

  Tak for nogle altid dejlige indlæg, Sarah Louise. og du har simpelthen nogle kønne børn! 🙂

  Vil folk hjælpe mig til at besvare dette spørgeskema: https://www.surveymonkey.com/s/TAE-annethomsen
  det tager 5 min…. og hjælper mig meget! besvarelsen er anonym!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Fedt initiativ!
  Min mor får gavekort til ny kvalitetsbikini, da hun er ret storbarment, en creme og en bluse!
  Man kan aldrig forkæle sin mor for meget, hun betyder så meget for mig! Og har lært mig alt hvad der er at lære om livet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber sandelig, at jeg har gjort det 1000 gange bedre end min egen mor gjorde … der skal heller ikke ret meget til for at gøre det væsentligt bedre … hun er her heldigvis ikke mere, så jeg behøver ikke have dårlig samvittighed over ikke at give Mors Dags gave 🙂 … Min søn er sød til at give spontane gaver, så jeg forventer ikke noget Mors Dag … men din tanke er sød for de mødre der fortjener en ekstra opmærksomhed … især UNICEF buketten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej Sarah, Jeg synes det er super fint du skaffer dine laesere en rabatkode, men jeg maa lige give min anbefaling med her vedr. Euroflorist. Jeg har bestilt ved dem 1 gang, hvor jeg bestilte 2 buketter og der var INGEN af dem der lignede det jeg bestilte. Jeg var rigtig utilfreds med begge buketter og sendte ogsaa en mail til dem med fik at vide buketterne aldrig kunne ligne dem paa billederne – det er self hvad det er og er godt klar over at butikkerne maaske ikke altid har alle de blomster der er vist paa billedet, men at buketten paa ingen maader ligner den man har set. Jeg bestilte en buket med bl.a roser og den der ankom var med solsikker i.. Blot lige en anbefaling herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Sikke en sød tanke, at hjælpe dine læsere med at få 10% 🙂
  Jeg har faktisk sjældent givet min mor blomster på mors dag – det får hun så tit. Sidste år købte jeg et “vedhæng” fra Rosendahl med et lille hjerte, hvor der stod “mors dag” på snoren. I år får hun en god middag – også har jeg købt et kort og en lille personlig bog, hvor man skal skrive sine bedste minder, oplevelser og yndlings ting ved sin mor ned i – generelt nogle af de ting man måske glemmer at få fortalt i hverdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfits