Stærke arme

Tro på dig selv!!!

Jeg lå i sengen her i morges og vandrede i mine tanker omkring mit liv og hvor jeg er idag kontra hvor jeg var for 15 år siden. Selvom at mænd og kvinder på de fleste områder, er helt ligestillet, så synes jeg ofte, at jeg mærker, at mange kvinder ikke tror på sig selv og deres evner. Mange kvinder acceptere bare, at de nok aldrig når deres drømme og måske heller ikke er gode nok. Og her gælder det alt fra små mål, som eks. at tabe sig eller større mål, som at score drømme jobbet. Selvfølgelig er livet ikke bare Kalles gavebod, der skal arbejdes for at nå resultater og det er uanset hvad, man gerne vil have her i livet. Men først og fremmest skal man have troen på, at det kan lykkes.

Det er utroligt, hvor styrkende det er, at have den rigtige tankegang. At tro flytter bjerge, er ikke helt usandt. Hvis du altid går og tænker, jeg kan ikke, jamen så KAN du heller ikke. Hvis du gerne vil bestå din eksamen, så skal du ikke tænke, jeg dumper, jeg dumper, så skal du tænke, jeg BESTÅR og så skal du forestille dig følelsen af at bestå og visualisere det for dig. Jeg bruger altid denne metode, når jeg eks. skal til et møde og jeg ønsker mødet skal have et bestemt udfald eller i en længere proces, som når jeg starter en virksomhed op. Du skal altid vende dine tanker, så det er det positive, du fokusere på og så lær dig selv at visualisere dine mål. Mærk og føl succe’en, inden den opstår. Jeg kan nogle gange blive helt høj over en visualisering, da det jo virker, så hjernen tror, at det rent faktisk allerede er sket. Og hvis man går ind i et projekt med DEN energi, så kan det kun hjælpe en:)

Du må ikke lade din indre kritikkere og udefra kommende negative energier (mennesker) påvirke dit selv billed. Det er klart, at vi som mennesker, altid kan forbedre os og konstruktiv kritik er godt, men det er utroligt vigtigt, at vi elsker os selv på vejen imod forbedring ellers bliver livet ikke rart at leve. Hvis der er noget du vil opnå, så tro på, at det kan lade sig gøre og vær ej bange for at fejle. Man lære af alt. Du som kvinde er allerede fra naturen skabt til fantastiske og smertefulde ting, så du er, om du vil det eller ej, rustet til meget store udfordringer. Og husk så, hvad der end sker, så er det begrænset, hvor galt det egentlig kan gå:) Tro på jer selv og gå ud i verden med oprejst pande idag og tænk, at idag bliver en fantastisk dag og når jeg ligger mig i sengen i aften, vil jeg være fyldt op af positiv energi!!!! Lige lidt kærlighed fra morgenstunden fra mig til jer:)

18 kommentarer

 • anonym

  Hej Sarah Louise. Jeg har lige læst dette fantastiske oplæg, samt det oplæg om, hvordan mænd opfører sig, hvis de ikke er interesseret i en.. hvor er det godt skrevet, og hvor bliver jeg glad i hjertet af det – det er virkelig en øjenåbner (selvom man måske nok ved det inderst inde).. Vi er alle hver især unikke, og fortjener det bedste, og selvom jeg har oplevet en masse grimme ting, fra faderen til min datter, så er HUN det bedste jeg har, og bliver så stolt, glad og fuld af kærlighed ti hende, for selvom hendes far og jeg desværre ikke er enige om nogen ting, og vi nok hver især har taget nogle forfærdelige dumme valg, så hader jeg ham ikke (selvom veninder og familie ikke forstår mig), jeg bærer ikke nag, jeg elsker ham netop fordi vi på trods af alt har mange gode minder sammen også, Men jeg elsker ham især, fordi han har givet mig den mest vidunderlige datter.. når hun en dag bliver stor nok, ¨så skal hun hører de dejligste ting og følelser, jeg har haft til hendes far.. vi skal sætte pris på de gode ting i livet, for selvom livet måske tit kan føleles som nedtur (og vi nok er for gode til at huske de dårlige ting), så er livet en gave.. god aften til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Sikke et fantastisk og livsbekræftende indlæg Sarah. Det giver virkelig stof til eftertanke og kan helt klart genkende mig selv i det du skriver om, ikke at tro nok på sig selv. Jeg vil fremover have dit indlæg i baghovedet, når jeg tvivler på om jeg kan gennemføre noget jeg har sat mig for 🙂
  Og tak for en fantastisk blog, du gør det så utrolig godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et godt indlæg! Thumbs up for det. Det er så fint skrevet og giver så god mening – det er jo nærmest “logik”, men alligevel noget alle kan glemme engang imellem og trænge til at blive mindet om. Tro på dig selv, tro på dig selv, tro på dig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tak for et fantastisk indlæg!
  Jeg har lige været til min anden sidste eksamen i 3.g og fik 12! Netop fordi jeg havde læst dit indlæg i går og sagt til mig selv: du kan godt! Og det virker, fordi det giver mere selvtillid og gør en mere rolig.
  Tak for gode råd og en dejlig blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tak (!!), for en lille peptalk! Sender al positiv energi i din retning! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det er SÅ sandt – tak for påmindelse…. særligt her i en (lidt) hård periode!

  Du er smuk udenpå og indeni.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  åhhh hvor har du ret altså!. jeg er typen der altid har fået 4 og 7 i eksamner. Så læste jeg bogen the secret og lærte lidt om netop dette. Den er SÅ anbefalelsesværdig!. Jeg har brugt det så sent som i dag, hvor jeg har været til afsluttende eksame i, om jeg kunne godkendes til at blive privatrådgiver (bank), jeg har haft kvalme læst op læst op og læst op, været så nervøs at jeg kunne hyle og ikke sovet om natten. Jeg kiggede mig selv i spejlet og sagde du kan du vel. guess what, jeg bestod med ros og et 10 tal. Jubiii. Nu er jeg klar til at blive bankrådgiver under uddannelse + at læse videre på HD 2 (en deltidsuniversitets uddannelse).
  OG sidste år afsluttede jeg med 10 og 12. Så det virker!.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg! Jeg vil bruge idéen om at visualisere min succes på mandag, hvor jeg har en ret vigtig og nervepirrende eksamen 🙂

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Sarah-louise 🙂
  Jeg ser meget op til dig , og jeg syntes du er utrolig smuk både indvendigt og udvendigt!
  Jeg er selv ret høj (176 cm) og min vægt er lidt uregelmæssig men jeg vejede i dag 56 kilo. Jeg har tabt 4 kilo på bare 1 måned ved at lave nogle træningsøvelser her hjemme, ret utroligt syntes jeg!
  Tror du at jeg ville have mulighed for at blive model f.eks?
  Knus Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Amen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for et dejligt indlæg, på en dag hvor jeg syntes alle opfører sig som idioter..
  God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Sarah,

  Sikke et dejligt indlæg. Det er bare så sandt som det er sagt. Og ja, nogen tror nok at mænd og kvinder er ligestillede, men sådan fungerer det vist ikke altid i praksis.
  Det er så dejligt at læse, at du ser glad og positivt på verden og at det hjælper. Man kender det jo godt, hvis man har en dårlig dag….nogen gange kan det faktisk hjælpe lidt at smile, selv om man næsten ikke gider.
  Det er godt, at du tror på dig selv og at du giver din positive energi og gode råd videre. tak for det.
  Du har oplevet, at dit hårde arbejde og fokus har givet pote, og det er godt at læse. Nogle gange giver man nok op for hurtigt….Tro kan flytte bjerge, men almindelig sund fornuft kan få os til at gå udenom. 🙂

  Hav en rigtig dejlig og positiv dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Tak for et fantastisk indlæg! Det hjalp lige på en træls dag, hvor alt bare er faldet fra hinanden (siden i går endda), netop fordi det i perioder kan være så svært at tro på mig selv! 🙂
  Vil i dag gå hjem med oprejst pande fra UNI takket være dine ord :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du er enorm inspirerende:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fedt indlæg!
  Tak for det 🙂
  http://www.BeautyByEbay.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  I skrivende stund sidder jeg med tårer rendende ned af kinderne, da jeg lige har dumpet min teoriprøve, og jeg føler, at det hele er dumt. Juni måned generelt har bare været lidt stressende for mig, da jeg har haft eksaminer og mange arbejdstimer. Jeg håber en dag, at mit humør rejser sig, for jeg synes godt nok at der hele, er lidt hårdt lige nu. Jeg gik ind til prøven med en overbevisning om, at jeg var næsten sikker på, at jeg ville bestå, så det ramte mig utrolig meget, da jeg så, at jeg havde lavet mange fejl. Tak for indlægget Sarah, jeg vil gøre mit bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så utrolig sandt sagt. Som mand står man ofte fuldstændig uforstående overfor, hvad kvinder tænker når du kommer med en kommentar som “jamen jeg er jo ikke god nok”. Kvinder er utrolig gode til at “drømme” på så fantastisk mange andre områder, men som du siger så er det super selvkritiske på andre :/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stærke arme