Dagens outfit

Effektiv slanke behandling

Jeg var jo inde og få min første ud af tre slankebehandling i sidste måned og på trods af, at jeg blev informeret om, at man nok først kunne se noget efter 2-3 behandlinger, så havde jeg sgu allerede tabt en cm om hofterne! Den her behandling har været helt vanvittig populær og vi gik udsolgt på 2 dage, men nu har Art of Wellness igen givet os lov, at give jer tilbud på behandlingen på Fashionfix.dk  Perfekt her inden ferie eller man bare gerne lige vil se lidt ekstra nams ud inden fest eller bare en tur i sommerkjolen;)

20140508-112549.jpg

20140508-112602.jpg

20140508-112609.jpg

16 kommentarer

 • Jeg har prøvet det 2 gange, men fik ikke resultater af det :/ hmm.

  http://abitofeverything.bloggersdelight.dk/ blog om vægttab osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske man skulle prøve 🙂

  laulay.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Kommer dette tilbud igen på din side?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kristensen

  Hej sarah-Louise.
  Tusinde tak for en fantastisk blog – jeg opdatere mange gange om dagen! 🙂

  Jeg købte tre styks da dealen blev lanceret – og var derinde igår lige efter dig – skal igen imorgen og tirsdag 🙂
  Hold nu op hvor man er svedig bagefter – synes stadig at jeg sveder utroligt nemt !
  Glæder mig til at se hvordan det bliver efter anden gang!
  Kys og kram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Hvordan virkede det på dig efter 1 gang?? Og hvad er holdbarheden?? Altså hvor længe vare resultatet? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Som du kan læse, så virkede det;) Jeg kan ikke huske detaljerne, det vil jeg hellere lade art of wellness om at svare på, da de er de prof. Men det er noget med, man tømmer ud i ens affalds stoffer og dem tænker jeg kunne blive fyldt op igen, hvis man spiser usundt og drikker, så jeg vil nok bruge den her behandling mindst en gang om måneden:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nå var det dig der kom derind da jeg var der?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Kristensen

   Nej dog ikke – havde ellers håbet jeg kunne møde dig 🙂
   Jeg var der et par timer efter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Sarah

  Du skriver her og på IG at tilbuddet slutter idag. Men hvis man går ind på siden står der at den udløber om 2 dage og 10 timer. Jeg skal ind IG have behandling imorgen og hvis der virker ville jeg købe nogle flere, så vil da lige høre hvordan den deal udløber??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   jamen vi forlængede, så den løber vist helt til lørdag middag

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Det lyder godt. Tak for svar. Er spændt på af prøve det. 🙂 Skide god deal 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S.I

  Har lidt svært, ved at finde ud af, hvad det er Sauna pod egentlig gør?
  Så vidt jeg kan se er det infrarød sauna og lysbehandling. Det jo ikke underligt at der er tabt cm ved en behandling, det sker også i en almindelig sauna, eller en infrarød sauna, men at det skulle give blivende resultater og kickstarte fedtforbrænding, har jeg svært ved at forstå?
  Håber på at du kan fortælle lidt mere om det.
  Mvh Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nej det er ikke helt sådan det er. Du kan ringe til Art of Wellness med spørgsmål:) Jeg er jo ikke ekspert:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S.I

   Så vil jeg gøre det. Tak for svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hvor er skjorten fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  “Hej mor,
  Her har du et gavekort til et par slanke behandlinger.
  Happy Mother’s Day!!”

  Haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit