Dumme mænd

Rasende idag

I kan jo lide drama og jeg skal da lige love for, at det får i idag!!! Jeg er rasende!!! Og det går nok over snart, men lige nu påkalder jeg mig retten til at være pisse hamrende gal i skralden!!! I ville have en personlig blog!! Værsgo! Skal man løbe en tur eller stikke sig selv en flad. Jeg lytter til den skønne Lilly Allen og synger højt med, imens jeg spiser knækbrød og føler mig stadig vred…..jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst, har været så vred. Må man drikke vin før 10? Åh det fylder…..Måske fordi jeg et sted i hjertet, havde et håb om, at vi en dag ville finde sammen…men det er sgu helt og aldeles ødelagt nu….

Dagens tekst!!!

Now that you’re out of my life 
I’m so much better 
You thought that I’d be weak without you 
But I’m stronger 

You thought that I’d be broke without you 
But I’m richer 
You thought that I’d be sad without you 
I laugh harder 

You thought I wouldn’t grow without you 
Now I’m wiser 
Thought that I’d be helpless without you 
But I’m smarter 

You thought that I’d be stressed without you 
But I’m chillin’ 
You thought I wouldn’t sell without you 
Sold nine million 

I’m a survivor (What?) 
I’m not goin’ give up (What?) 
I’m not goin’ stop (What?) 
I’m goin’ work harder (What?) 

I’m a survivor (What?) 
I’m goin’na make it (What?) 
I will survive (What?) 
Keep on survivin’ (What?) 

I’m a survivor (What?) 
I’m not goin’ give up (What?) 
I’m not goin’ stop (What?) 
I’m goin’ work harder (What?) 

I’m a survivor (What?) 
I’m goin’ make it (What?) 
I will survive (What?) 
Keep on survivin’ (What?) 

Thought I couldn’t breathe without you 
I’m inhaling 
You thought I couldn’t see without you 
Perfect vision 

You thought I couldn’t last without you 
But I’m lastin’ 
You thought that I would die without you 
But I’m livin’ 

Thought that I would fail without you 
But I’m on top 
Thought it would be over by now 
But it won’t stop 

Thought that I would self destruct 
But I’m still here 
Even in my years to come 
I’m still goin’ be here 

I’m a survivor (What?) 
I’m not goin’ give up (What?) 
I’m not goin’ stop (What?) 
I’m goin’ work harder (What?) 

I’m a survivor (What?) 
I’m goin’na make it (What?) 
I will survive (What?) 

 

17 kommentarer

 • Fif

  I feel you giiirl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Åh jeg kan følge dig, i det du skal igennem – min tidligere bedst veninde og min eks fandt sammen og flyttede sammen 2 uger efter vi var gået fra hinanden – alle de bekendte jeg havde vidste det, ingen sagde noget som helst til mig 🙁 kæft det var skuffende! Men man bliver så ufattelig stærk af alle de der lorte oplevelser her i livet sarah 🙂 jeg er i dag sammen med den mest dejlige mand og er så lykkelig for de to røvhuller fandt sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Åh jeg kan følge dig, i det du skal igennem – min tidligere bedst veninde og min eks fandt sammen og flyttede sammen 2 uger efter vi var gået fra hinanden – alle de bekendte jeg havde vidste det, ingen sagde noget som helst til mig 🙁 kæft det var skuffende! Men man bliver så ufattelig stærk af alle de der lorte oplevelser her i livet sarah 🙂 jeg er i dag sammen med den mest dejlige mand og er så lykkelig for de to røvhuller fandt sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Sarah – keep your head up high – very high.
  Nu kender jeg dig selvfølgelig ikke personligt, men ud fra din blog virker du bare som den sejeste kick asss girl. Men selv de mest seje og cool tøser kan blive ramt i hjertet så det gør ondt :(… Og så når det er fra faren til ens guld – det er bare SÅ respekt løst.
  Nu ved jeg ikke hvad historien er med din ex og hvad du var igennem der også, men jeg håber for dig, at du finder en kæreste der har nogen nosser ( store ) og som vil gøre alt for dig – det fortjener du.
  Knus og kærlig hilsen til dig og dine alt for skønne unger 🙂
  Malene 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Nogle gange så hjælper det bare at sætte Medina på og synge, jeg da ligeglad på repeat – højt! Lad det fylde mindst mulig og få det bedste ud af din dag. 5 % er hvad der sker omkring os og 95 % er hvordan vi reagerer på det.
  Vær taknemmelig for, at dine veninder ikke hopper på den. Det ville nok såre endnu mere, hvis en af dem rent faktisk faldt for det.
  Og den naive drøm er stadig mulig – måske han “bare” flirter i byen eller det er uovervejede (dumme) handlinger fra hans side. Alle kan fejle og måske han selv er i en periode, hvor han ikke har den der indre ro/balance og derfor gør uovervejede ting?
  Kys og kram
  Ps. it’s noon somewhere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg var selv lige været sammen med en sød fyr der endte med at pisse mig op og ned af ryggen ud af det blå pludselig så hørte jeg blandt andet fuck you med Lilly Allen , det var en god sang at komme videre på , og så hørte jeg også
  Leona Lewis : Best you never had
  Nicole scherzinger: dont hold your breath
  Eva Simons: silly Girl
  Katy Perry: Roar
  Iggy azalea: fancy

  En masse tøsepop måske men Bare lige for at føle mig sej/ sejere end ham og de piger han var sammen med 😉 og det gjorde mig ihvetfald i bedre humør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fie

  hvorfor har du et ønske om at være sammen med ham hvis han har været en kæmpe idiot overfor dig og været psykisk voldelig overfor dig?? sorry, men der mistede jeg sgu lidt for dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fie

   især fordi du har snakket om hvordan han er overfor din datter?? ej sorry, jeg forstår det ikke. men det kan også være fordi du ik fortæller hele historien at det er svært at forstå

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det er nok bare den naive drøm om at være en rigtig familie:(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

   Forstår dig så godt.Han er jo trods alt far til dine børn og et lille håb, om at alt bliver godt, kan jeg da godt forstå var der. Super, at du får din vrede og skuffelse ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   DU skal bare SLET ikke have dårlig samvittighed over, at du havde det håb! Det er fan’me naturligt og man kan ikke gøre for hvad man føler! At nogen “mister” noget for dig, fordi du er ærlig og indrømmer at du er sårbar og savner, det kan da kun være deres problem – ikke dit! De fleste ville føle sådan, om de ville være ved det eller ej. Og du står ved det! Kudos til dig og din ærlighed! Sgu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

   Jeg føler mig også lidt tabt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

   Det går godt med stavningen ;)-barn-samme..så er det på plads.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Løb en tur:)tror det vil hjælpe lidt på dit humør….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Lidt ironisk at han har smidt sådan en tekst på hans Instagram om at hvordan man behandler andre mennesker er et billed af hvordan man har det selv. Måske har han det af h til ?

  I det mindste var han dig ikke utro som din sidste ex og i det mindste ser det ud til han er god til og går op i jeres smukke børn.

  Men øv hvor jeg godt forstår dig.

  Har sådan helt seriøst selv mange gange tænkt at min fremtid ville bliver med en kvinde fordi så mange mænd kun kan tænke med pikken.

  Fuck ham du er meget bedre end det.
  Og godt du har så gode veninder.
  Alle mine veninder kastede sig over min ex dagen efter vi gik fra hinanden og sad og gramsede og kyssede lige foran mig.

  Gider heller ik rigtigt at ha piger i mit liv. Der er ik mange man ka stole på 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tit

  Let it all out girl! <3 Jeg synes det er super godt at du får din vrede ud og her på din blog skulle du gerne blive mødt med opbakning og sisterhood! :* <3 Kæft det er dårlig stil at din x går efter dine veninder! Hvad kan jeg sige… mænd er ynkelige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kan sagtens forstå raseriet! Der er ikke noget, der kan få én op i det røde felt, som dårlig opførsel og uretfærdig behandling. En løbetur ville nok ikke være en dum idé. Så får du brugt den dårlige energi til noget godt og det er nemmere at tænke klart.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dumme mænd