Havgården

Find det perfekte hotel

Hvis du er en af dem, der stadig ikke helt har fået valgt et sted, at rejse hen på sommerferie, så har jeg her et par gode forslag. Jeg fandt hotellerne igennem Hotelscombined.dk, som er en af verdens førende hotel sammenligning hjemmesider. Med en database med over 800.000 hoteller. Jeg så også lige, at de har fået en app, så man kan tjekke og finde det bedste hotel for en selv, på selve rejsen eller derhjemme i stuen.

 Ferie med en veninde/ven

Skal du på ferie med en veninde, så ville jeg foreslå en smuk uge i Puerto Banus i syd spanien. Se et udvalg af hoteller HER

Jeg var der engang med Michael og det var helt fantastisk. Når man er to veninder afsted, så vil man nok gerne lidt ud og så kan jeg klar anbefale Nikki Beach, de har nogle ret vilde fester om dagen og søndage skulle være den vildeste dag af dem alle. (billeder fra vores ferie) Langs havnen finder man virkelig lækre restauranter og gode shopping muligheder, alt fra luksusu som Louis Vuitton til virkelig gode billige modefund.

puerto2 Puerto-Banus

 

Romantisk rejse

Skal du på ferie med din kæreste, så vil jeg foreslå et vidunderligt gataway som Hawai. Jeg har aldrig selv været der, men jeg ville helt vildt gerne en dag. Naturen er vidunderlig og så er der gode muligheder for at dykke, surfe, svømme med hajer og andre spændene ting og er man ikke det aktive par, ja så er det, det perfekte ste, at bare dase og nyde hinanden dagen lang. Rejsen er ret lang, så man skal nok afsted i mindst 2 uger. Se hoteller på Hawai HER

ha1 ha2 ha3

 

Med hele familien på ferie?

Jeg kan klart anbefale Phuket i Thailand!! Jeg var der med min familie og Thailand er så børnevenligt og der er også billigt at leve og der er uendeligt af ting at lave med de små. Husk at tjekke ind i god tid og forud bestille de der kurve, som de helt små børn kan sove i. Jeg fandt en masse gode hoteller i Phuket HER

Billeder fra vores ferie i thailand i år.

a2

 

Find det perfekte hotel

Find det perfekte hotel

 

1932335_10152409026551874_1894396742_n

 

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havgården