Kjole skabet er opdateret!!!

Et tak fra en læser

IMG_3347

Jeg lavede for et par uger siden et online foredrag om, hvordan jeg har udviklet mig fra en lille bitte blog til at være prof. blogger. Foredraget handler om rejsen og  hvordan man kan få succes med sin egen blog, samt en masse gode råd til, hvordan du tjener penge her og nu, på din blog. Man behøver ikke, at have en stor blog for at tjene penge på den og man kan så at sige, komme igang med det samme. Alt det er med i foredraget, som vare ca. 1 time. Jeg har aldrig lavet sådan et online foredrag før, men da jeg i morges modtog denne mail fra en læser, så vidste jeg, at jeg har gjort det rigtige ved, at dele ud af min erfaring som forretnings kvinde og blogger:) Hvis du selv vil se foredraget, så klikker du bare i menu feltet Online foredrag.

Det indlæg som Lisbeth linker til, kan du læse HER

læsermail

1 kommentar

  • Hvis du skulle holde et foredrag i Aarhus, så ville jeg være der! Du er en stor inspiration for mange Sarah Louise 🙂
    /www.Blissitza.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjole skabet er opdateret!!!