Computer taske?

God karma

20140807-091216-33136723.jpg

Jeg ligger lige her i min seng og dovner den. Ungerne har sovet hos deres far i nat, så jeg kan tage mig friheder, som at sove længe og blive liggende i lang tid efter jeg er vågnet. Jeg ligger og tænker på en oplevelse, jeg havde igår.

Jeg havde igår en rigtig dum start på dagen, som påvirkede mig negativt og fik mig til at hænge lidt med hovedet og være ufokuseret hele dagen. Da jeg så på vej hjem fra et møde, stopper for at handle ind, træder ud af min bil og der ligger der en tyk tegnebog. Den tilhørte åbenbart en dame der hed Ruth. Jeg ledte både i Fakta og Rema efter Ruth uden held. Jeg kunne jo se, hvor hun boede og besluttede at køre hjem til hende med pungen. Men så opdagede jeg et travlt optaget par i vin afdelingen, som jeg ikke havde spurgt til og DET var så Ruth. Hun blev selvfølgelig meget glad, da jeg gav hende, hendes pung og de ville give mig penge og alt muligt. Jeg måtte nærmest løbe fra dem og manden der insisterede på
at give mig en 100 lap. Jeg forklarede dem, at jeg troede på karma og at jeg nok skulle få det tilbage. Vi endte med at stå ved siden af hinanden i køen til kassen, hvor det søde par fortsatte med at udtrykke deres taknemmelighed. Da jeg gik der fra, var det med et stort smil og en dejlig fornemmelse i maven. Det der er tankevækkende er, at jeg havde været bedrøvet hele dagen, men fra jeg fandt den pung og til hele det cirkus var overstået, glemte jeg alt om min ellers ret så dumme dag. Det er ganske fantastisk, hvor fedt det føles, at hjælpe andre, så i en situation, hvor jeg rent faktisk hjalp nogle andre, så har jeg alligevel lyst til at sige tak til Ruth og hendes mand, for de reddede faktisk også min dag med deres gode energi:)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Computer taske?