Sløv fredag

Skal vi i tivoli?

Sådan her ser man ud, når mor spørger, om vi skal tage i tivoli:) Jeg har idag planlagt, at Albert og jeg skal i tivoli bare ham og jeg. Når jeg har dem begge to, så føler jeg ofte, at jeg ikke giver dem nok opmærksomhed hver især. Så jeg tror både han nyder det og jeg nyder det, når vi har sådan en halv dag i tivoli kun mig og ham og en masse sjov.

Skal vi i tivoli?

3 kommentarer

 • Useful info. Lucky me I found your web site by accident, and I am stunned why this twist of fate
  didn’t came about earlier! I bookmarked it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  sætte os selv pris på det når jeg får lidt alene tid med min mor har fire søsken så 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Har du et opslag og hvad du krøller dit hår med?
  Kunne nemlig ikke finde noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sløv fredag