Brystkræft...mig?

Billigt arbejdstøj til en rigtig mand

arb1

Min lillebror har altid været svær at finde gaver til. Han er en super praktisk fyr, der ikke går op i gejl og lir. Han vil hellere have en øl en champagne og en god bøf istedet for sushi. Så da jeg for nyligt skulle finde en gave til ham, fik jeg den beeedste ide, nemlig noget lækkert arbejdstøj og lets face it, det er ikke lige et område, hvor jeg har mest forstand, men jeg fandt alligevel nogle virkelig gode ting, som han blev vildt glad for og de havde en super hurtig levering. Han arbejder til hverdag som gartner og alt-mulig-mand, så han skal have noget godt slidstærkt tøj. Det kom helt bag på mig, hvor glad han faktisk blev hehe Så hvis du har en rigtig handy-man der skal forkæles, så kan du jo lige give ham lidt nyt arbejdstøj.

arb

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brystkræft...mig?