Se mit interview

Tilbage til maven

IMG_2614-0.JPG

Jeg har wrappet mine lår i et par uger og de er blevet, som jeg ville have dem, men maven trængte igen til wrap-love, så jeg brugte 2 wraps i morges. 1 til lænd og 1 til maven. Så var hele mave, håndtag og lænd dækket. Jeg plejer kun at bruge 1, men jeg kan klart se en forskel på når man bruger 1 og 2. Jeg fik nærmest et chok, da jeg så resultatet! Du kan læse om produktet i mit menu felt It Works:)

IMG_2612.JPG

IMG_2613.JPG

16 kommentarer

 • Tanja

  Hejsa

  Har på de sidste 2 år smidt 110kg så ville jeg enormt gerne vide mere om de wrappeds, kan jo være de kan hjælpe mine lår

  Tak for en skøn blog

  Tanja
  52589051

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Kære Louise
  Hvor kan jeg få de wrappes?
  Efter vægttab på 119kg mangler jeg lidt opstramning til mine lår
  Knus
  Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Du ser bare godt ud prinsesse, så flot:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Er der ingen måder hvorpå man kan fortryder sit køb med det? Jeg har ikke fået mine 16 wraps og to defining gel brugt, da jeg opdagede at jeg var gravid efter jeg bestilte..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fie

  Hej Sarah

  Ved det er et lidt personligt spørgsmål men hvilke p-piller tager du?
  Jeg er selv på nogen fra 2. generation men synes jeg har meget svært ved at tabe mig. Tæller kalorier og træner hver dag. 🙁 Så tænker det kan have noget med dem at gøre.
  Du har i hvert fald tabt dig rigtig fint må man sige. 🙂
  Syes virkelig du har en flot og muskuløs krop (uden at det er for meget)

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hej Sarah
  Så snart jeg har født, kommer jeg til at kæbe hele dit “wrap” lager:)

  Jeg har lige et spørgsmål som handler om noget helt andet.. Nemlig søskendevogn.
  Er du glad og tilfreds med din? Jeg har kigget meget på den og på den der alt for dyre bugaboo -som er vildt smart, men synes ærligt kvaliteten virker lidt slatten? Har også set en fra Emmaljunga. Vi skal bruge den til vores lille dreng der kommer til november og til vores pige der på det tidspunkt er 18 måneder.
  Har du et godt råd? Er der andre der har? 🙂
  Rigtig god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  Hej Sarah

  Har bestilt wraps og har allerede haft succes med min mave, så mange tak for anbefaling 🙂 men har nu efterhånden brugt wraps nogle gange på lårene uden at kunne se eller måle resultater, hvor lang tid gik der før du kunne se resultater på lårene?

  Derudover vil jeg høre til dine (spise+motions)vaner umiddelbart efter en wrapping

  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   En kur vare 3 måneder så nogle gange er ikke optimalt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du er smuk! Men synes virkelig også du er begyndt at mangle lidt kvindelige former.. Det ligner jo en mande mave på det sidste billede.. Eller nærmere sådan en dreng på 15. Det kan godt være det bare er billedet der snyder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rolig nu. Det er ikke nødvendigt at man kan se knoglerne stikke frem på dine hofter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  Smukke smukke pige. Men syntes du mangler lidt “Facon” på hofterne. Lidt talje. Du stadig så flot. Håber det ender godt med din knude i brystet, ig du snart får svar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg har altid haft smalle hofter, dem er jeg godt tilfreds med:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mit interview