Godmorgen

Succes som blogger & kvinde

mor

Kære læsere

Jeg bliver ofte spurgt om, hvordan jeg er blevet en af danmarks største bloggere og hvordan jeg tjener penge på at blogge. Jeg er bl.a. blevet brugt i folkeskolebøgerne sidste år og igen i år i ?læren om at blogge? Det er jo en længere proces og med hjælp fra mange forskellige værktøjer, at jeg har opnået den fantastiske succes.

Nogle bloggere tjener lidt ekstra ved siden af sin s.u. eller fuldtids job og andre er prof. ligesom mig selv, hiver alt imellem 30.000 og 200.000 kr. alene på bloggen. Hvis du er en af dem, der gerne vil tjene lidt eller meget på at blogge, så er dette lige noget for dig. Måske er du ikke blogger, men overvejer at starte, så er dette også interessant for dig. Dette foredrag giver dig værktøjerne til, at tjene penge på det du elsker, nemlig at skrive om de ting, der interessere dig.

På baggrund af den store efterspørgsel, har jeg lavet et online foredrag om, hvordan DU kan blive en succesfuld blogger, min egen rejse som selvstændig og hvordan du kan tjene penge på at blogge. Det er en investering for dem, der gerne i fremtiden vil bruge det, de lærer til, at tjene penge, hver eneste måned blot ved, at bruge de værktøjer, jeg giver jer.

Med flere år i bagagen som blogger og selvstændig forretnings kvinde, har jeg utrolig meget viden og know-how, at dele ud af. For at få adgang til videoen samt links og billeder m.m. så skal du blot sende en mail til sarah@fashionfix.dk, hvor du sender dit fuld navn, samt tlf nr, M.K. Online foredrag, så vil du blive bedt om at lave en mobilepay på 350 kr. derefter vil du modtaget et kodeord, der giver dig adgang i 2 døgn til at se foredraget m.m.

Når du har fået din kode, kan du logge ind og se foredraget HER🙂

7 kommentarer

 • Anonym

  Hej. Jeg får beskeden, at din e-mail-adresse ikke eksisterer, når jeg prøver at maile dig. Hvordan kan jeg få adgang til dit spændende foredrag om blogging?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvad med at skrive en bog om det (også)? Jeg melder mig gerne som medforfatter – smid en mail hvis du vil “tale” om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes at beløbet er ændret fra max 80.000 første gang du nævnte fordraget? 😀 Det jo i bund og grund også lige meget, pointen er at du gør det jo skide godt.
  Havde jeg tid, ville jeg se fordraget, måske en dag 😀 (ny jura studrende…..)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du virker som en helt fantastisk kvinde, med total meget ben i næsen. Du er SÅ inspireret, og jeg elsker at læse din blog. Du er virkelig et forbillede for mig på alle områder. Du beviser hvertfald at man som kvinde sagtens kan klare sig selv, være hård forretningskvinder OG være mor. Pisse hamrende sejt Sarah! Dig kan mange mennesker og kvinder lære noget af. Folk tror du er en halv dum kendis som ikke helt ved hvad du laver og som bare er heldig. Men der tager de fejl, for du har jo lige præcis fat i den lange ende. Og jeg glæder mig vildt til at se dit foredrag og komme til at vide lidt om dine gode råd og tips.
  Hilsen Maria 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • janni

  Jeg har været inde og se fordraget. Skrev 4 sider notater 🙂 det er rigtig godt og glæder mig nu endnu mere til at skulle starte. Rart med nogle værktøjer og råd som helt klart kan bruges 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det er jeg sgu glad for at høre. Jeg har aldrig lavet et online foredrag før, så jeg sætter pris på feedback:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

   🙂 jamen velbekomme, ja alle har godt af feedback 🙂 jeg kunne ihvertfald bruge fordraget til meget:) både, personlig, sjovt og lærerigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen