Farvel til hård hud under fødderne

Jeg har længe ledt efter et sted, hvor man kunne få ordnet fødder og ikke kun få en pedicure og jeg var den anden dag inde hos en klinik, der hedder Skønne Fødder på Frederiksberg, hvor behandlingerne udføres af stats.aut. fodterapeuter, hvilket er meget betryggende, da de jo trods alt sidder med skarpe skalpeller. Det var en rar behandlinger og gjorde slet ikke ondt, som jeg var nervøs for. Hun ordnede også lige neglene og fødderne blev smurt ind i en lækker creme. Mine fødder føles fuldstændig som bløde børne fusser nu og hvem elsker ikke bløde fusser:)

Farvel til hård hud under fødderne

5 kommentarer

 • Marianne

  hvorfor bruger du ikke hende Malene Bech mere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hun laver pedicure….hun fjerner jo ikke hård hud under fødderne og giver en en fodbehandling:) Det er to forskellige professioner, der er tale om her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla bagger

  Hvad giver du for sådan en behandling søde Sarah?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Du skulle prøve at tage solsikkeolie eller bare en neutral olie og så en kropscreme, og så smører fødderne ind i cremen først og så hælde olie i en pose og på fødderne med dem en time og en sok henover posen. Du får de blødeste fødder og det er billigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen:)