16 timers arbejdsdag

Kbh vs. Dubai

Albert rejser til Dubai med sin far torsdag, hvor de skal besøge familie og da jeg desværre ikke har nogle veninder, der kan tage fri til ferie, så jeg tager Alma og Anita med til Dubai for at besøge mine venner Tina og Allan fredag. Det er lidt sjovere, end at sidde alene på eks. gran canaria. Jeg har altid elsket Dubai og det er perfekt at rejse dertil med børn, pga. den korte rejsetid og det altid varme vejr. Jeg har kun mulighed for at rejse med 1 barn, når Michael gør, så vi ender alle i Dubai i den uge. Det fede ved det er, at Alma også får mulighed for at se sin fætter og kusine. Jeg glæder mig usigeligt meget til et break og det bliver dejligt, at se mine venner igen.

Kbh vs. Dubai

1 kommentar

  • MH

    Kan I have en dejlig tur til skønne Dubai.

    Det lyder virkelig som en god ide det hele❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 timers arbejdsdag