18 min gik der!!!

Julegave til mor // Popcornsmaskine

Se lige hvad jeg netop har fået ind af døren!!!

Julegave til mor // Popcornsmaskine

Det er en hjemme-popcornsmaskine, så NU skal der satme hygges med fredagspopcorn og filmhygge og jeg ved bare, at ungerne kommer til at gå amok over den, når den begynder at spytte popcorn ud.

Jeg har altid gerne ville have sådan en og da jeg skal holde en lille indflytterfest i vores nye hjem for de nærmeste, så synes jeg den er helt perfekt. Så kan den lige stå så folk kan gå og snacke og tage selv.

Jeg overvejer også at lave en popcornkæde til årets juletræ, da jeg synes det giver sådan et fint blødt look til træet og så er det bare nål, tråd og nogle timer en aften og så er den på plads.

I love it!!! Jeg fandt den på Coolstuff.dk (de har iøvrigt vildt mange sjove ting, hvis du mangler inspiration til julegaver:)

Julegave til mor // Popcornsmaskine

Julegave til mor // PopcornsmaskineJulegave til mor // Popcornsmaskine

Lavet i samarbejde med Coolstuff.dk

2 kommentarer

 • Kit

  Ej hvor skægt. Vi har også lige købt en popcornmaskine herhjemme 😀 desværre er popcornene ikke varme, men de smager godt alligevel 🙂 den skal I nok blive glade for.
  Tak for en altid inspirerede blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Kan du ikke lave et indlæg om din familie? Nu har jeg fulgt din blog længe og har endnu ikke stødt på et indlæg om din familie.. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 min gik der!!!