Stram i julen// Ingen appelsin hud tak!!!

Vipper & fransk

Vipper & fransk

 

Vi vågnede før fanen fik sko på idag, men det var faktisk fint nok, for jeg skulle være inde hos iLashBrows kl. 09, så mine vipper kunne blive fyldt op. Negle, hår og vipper står nu snorelige!! På vejen hjem blev dytten også lige vasket, hvilket endte i, at jeg hapsede en fransk hotdog og cult med hjem. Nope ikke den sundeste frokost-but what the hell!!! Mit nærings rige måltid blev indtaget over en snes bolig magasiner, hvor jeg leder efter inspiration til vores nye hjem. Der skal bl.a. købes ny sofa og nyt sofabord. Vores nuværende sofa er 12 millioner år gammel og ungerne har både brækket sig, tisset og lortet på den, hvilket også er grunden til, at en ny sofa ikke har været aktuel før nu;)

Vi får mange flere kvadratmeter, så jeg kan virkelig få lov at lege interiør designer. Jeg skal også have et nyt tv og måske sengeborde hmmm tænkte på de der guld farvet fra Kartel…hvad synes i? og så er der den smukke Sting Ray stol, som Mascha også har. Den slænger jeg mig misundeligt i, hver gang jeg besøger hende. Jeg kan heller ikke finde ud af, om tv’et skal hænge på væggen (vel det mest sikre for de små) eller om det skal stå på et møbel. Det skal være et giga fjernsyn!

Vipper & fransk

 

Vipper & fransk

Vipper & fransk

Vipper & fransk

5 kommentarer

 • M

  http://lachicq.dk/ Hvis du kan lide guldmøbler, kan jeg anbefale denne side. De er lidt dyre, forde det er håndlavet, men det er total prinsesseagtigt slot stil. Har selv købt flere ting derfra, det er så fint :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MH

  Var du min datter ville jeg være mega stolt af dig ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Sarah.
  Hvad gør du for at beskytte dine egne vipper? Bare om du havde et godt råd ☺️
  Tak for en fantastik blog, som gir et smil på læben og en masse fede ideer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  Hej Sarah

  Hvad metode har du valgt inde på lashbar, er det ægte mink hår du har på eller? Og hvad koster det?
  Falder dine egne vipper af :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg går ikke hos Lashbar men ilashBrows??:) Mine egne vipper falder ikke af. Prisen er en 500-600 kr. Det er det bedste på markedet hun bruger:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stram i julen// Ingen appelsin hud tak!!!