Den frække nissepige

Verdens sødeste julegave // Bamse i mikroovnen

Verdens sødeste julegave // Bamse i mikroovnen

Jeg har simpelthen gjort stor lykke med en lille bamse her til morgen!!! Ikke bare en hel almindelig bamse, men en bamse, som man lige kan komme i mikro ovnen og så får man en dejlig lun bamse ud og ungerne er VILDE med den!!! (hvorfor fanen fik jeg ikke 2) Albert har været lidt pyller her til morgen pga. ørerne og da han fik den varme bamse i favnen, ville han sgu ikke slippe den igen. Han krammede den hele vejen ud til bilen og de 20 min. til vuggestue og ind i vuggestuen kom den også!!! Han sad med sine hænder og knugede den og jeg tror virkelig, at han nød varmen fra den, da vi kom ud i den iskolde bil. Det bedste i verden er bare, når ens børn glædes. Sikke en pisse fed ide med en varm bamse! Og så koster den kun 159 kr!!!!!!Den var varm i ca. 1 time, men på pakken står der, at den er varm i op til 2 timer, hvis man lige give den et minut længere end jeg gjorde. Jeg tænker, at den også er perfekt som en slags varmepude, når ens børn er syge.

Albert ville ikke lade Alma i nærheden af den, men det var hun ok med, så måtte hun jo kramme sin bamse hund i stedet hehe.

Find mirakel bamsen på coolstuff.dk

Verdens sødeste julegave // Bamse i mikroovnen Verdens sødeste julegave // Bamse i mikroovnen Verdens sødeste julegave // Bamse i mikroovnen Verdens sødeste julegave // Bamse i mikroovnen Verdens sødeste julegave // Bamse i mikroovnen

 YES dette indlæg er sponsoreret, det gør det ikke mindre personligt, men jeg fik bamsen gratis 😉

5 kommentarer

 • Pakke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Tænk engang at du både kan være en foxy kvinde i nissekostume, og en hjertevarm mor, hvis kærlighed til sine børn skinner igennem din blog. Jeg blev helt varm af at læse dette indlæg, og må jeg komplementere begge dine børn, de er simpelthen super bedårende. Jeg må også lige yderligere sige at jeg så dig i forside fruer, og det “klædte” dig virkeligt – JEG følte at du var skidesjov, omsorgsfuld og du virkede som en rigtig god veninde. Jeg ønsker dig alt det bedste, julehilsner fra en læser igennem MAAANGE år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie

  De er nemlig geniale. Jeg har fundet nogle (ved ikke om det er de samme) som kan købes i “Kærebørn”.
  Dem er der også en smule lavendel i (naturlige olier, ikke noget syntetisk noget), som samtidig hjælper med at berolige urolig børn.
  På den måde er de ret geniale ved en mavepine til at få både muskler og barn til at slappe af. Sååå genialt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nåår det er DET der dufter!!! Der er der også i denne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Marie

   Så er det vist de samme. Elsker selv den varmepude jeg selv har (dog ikke i bamse udformning) med kirsebærkerner, som er must have til en frossenpind, da den kan ligges ind i sengen inden man selv kryber under dynen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den frække nissepige