Morgen julegaver

Kvinder- sin egen største kritiker

Da jeg så denne video, blev jeg dybt bevæget over dens sandhed. Jeg er nøjagtig ligeså usikker på mig selv, som alle andre. Det der med alderen har ændret sig er, at jeg er blevet ok med min tvivl. Jeg har fået et “og hvad så” forhold til de ting, jeg ikke føler mig sikker på. Så ja, det bliver lettere med alderen, men det forsvinder ikke. Kvinder er især slemme til at konstant se på alle de ting, der er galt, istedet for at se på de gode ting, som oftest er det, fremmede ser. Dette illustreres perfekt i videoen nedenfor.

2 kommentarer

 • Ditte marie

  Den er meget tankevækkende. Jeg har selv tumlet lidt med ligende tanker da jeg ventes vres første barn (har faktisk termin i dag). Jeg går selv rundt og rynker på næsen over lidt vand i kroppen, alt imens min kæreste bare synes jeg er smuk og dejlig.
  Vi kvinder burde virkelig være bedre til at træde et skridt tilbage fra spejlet og lytte til alle de positive komplimenter vi får og lade være med at være så kritiske mod os selv.
  Det er godt nok ærgeligt og spild af dyrebar tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja den er meget tankevækkende den video! Det er jo som regel ikke mænd der vil har piv tynde kvinder, men noget vi selv stræber efter … mænd vil – mange mænd vil – helst have rigtig levende kvinder med lidt former. Ville ønske at jeg selv kunne være godt tilfreds med, at jeg bare er sund og rask i stedet for at stræbe efter et umuligt ideal!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgen julegaver