En blog jeg følger

Jeg følger faktisk mest udenlandske bloggere selv, men jeg stødte for nyligt på en blog, som har fanget min interesse. Hun hedder Juliane Axen og har en sød og meget ligefrem vinkel på de emner hun skriver om. Hun er ikke bange for at “udstille” sig selv og det kan jeg godt lide. Hun har ikke den der påtaget perfekte facade, som mange bloggere har. Hun er bare sig selv. Jeg så lige idag, at hun havde lavet et indlæg omkring en dimmer, man kan bruge, hvis man vil tage anderledes billeder af sig selv…eks. sin numse og det synes jeg er skægt. Og så har hun mange gode gæste bloggere. Hun har altid et eller andet interessant læsning.

Tjek hende og hendes søde lille numse ud på julianeaxen.com hun hylder idag kvinde numsen og det synes jeg er fab!!!:)

En blog jeg følger

En blog jeg følger

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hår inspo