Elsker!!!

Inspiration til aftensmaden // Æggekage med kartofter, squash og bacon

Inspiration til aftensmaden // Æggekage med kartofter, squash og baconIngredienser (4 personer):

  • 300 g bacon
  • 500 g kogte kartofler
  • 300 g løg
  • 1 squash
  • 6 æg
  • 1 dl vand eller mælk
  • 400 g tomat(er)
  • 1 bakke feldsalat
  • Saft af 1/4 citron
  • Olivenolie
  • havsalt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skær bacon i så tynde skiver som muligt og steg dem gyldne og sprøde på en pande, der kan tåle at gå i ovnen.
  • Skær imens de kogte kartofler i skiver.
  • Pil og hak løgene og skær squash i skiver.
  • Kom lidt olie på panden, tilsæt løg og steg dem klare og bløde.
  • Kom kartofler og squash ved og steg yderligere 3-5 minutter til grønsagerne er gennemvarme og let gyldne.
  • Pisk æggene sammen med mælk eller vand og krydr med salt og peber.
  • Hæld æggemassen over grønsagerne og ryst panden så massen fordeler sig jævnt.
  • Sæt panden i ovnen og bag i ca. 15 minutter.
  • Skyl imens feldtsalaten og nip den lille rod af.
  • Skær tomaterne i skiver og fordel dem på æggekagen de sidste 5 minutter af bagetiden.
  • Dryp feldsalaten med lidt citronsaft, olivenolie, salt og peber og så er der serveret

Inspiration til aftensmaden // Æggekage med kartofter, squash og baconInspiration til aftensmaden // Æggekage med kartofter, squash og baconInspiration til aftensmaden // Æggekage med kartofter, squash og bacon

1 kommentar

  • It’s not my first time to pay a visit this website, i am visiting this web site dailly and obtain pleasant data from
    here every day.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker!!!