Dagens outfit

10% på de smukkeste Valentins buketter hos Euroflorist

10% på de smukkeste Valentins buketter hos Euroflorist

Nu er det jo flest kvinder, der læser min blog, så hvis man lige er lidt smart og giver kæresten et lille hint om, at de kan spare 10% via min blog hos Euroflorist, så får man måske en endnu større buket end sidste år hehe. Om ikke andet så har jeg i år tænkt mig at sende en buket blomster til min dejlige veninde, som for nyligt er blevet single og hun synes ikke, at det er det fede at have et knust hjerte på Valentins dag, så jeg synes hun trænger til lidt forkælelse. Men man kan altså godt sende sin kæreste eller mand blomster. Jeg kan huske et år, hvor jeg sendte min ex en gigantisk buket blomster og 2 meter høje balloner:) Han blev meget glad!!!

Her er nogle af de buketter jeg synes er smukkest og hvis man rigtig skal flotte sig, så giver man lige chokolade med oveni hatten. Kærligheden burde fejres hver dag, men på lørdag må man for alvor skrue op for romantikken:)

Klik ind her og brug koden.

Koden er: SARAHLOUISE

Den giver 10% rabat på blomsterne og skal indtastes på trin 3 i bestilingsprocessen.

Den er gyldig nu og t.o.m. 15. feb.

10% på de smukkeste Valentins buketter hos Euroflorist

 

10% på de smukkeste Valentins buketter hos Euroflorist

 

Dette indlæg er lavet i samarbejde mede Euroflorist Spread the love

2 kommentarer

  • Flotte buketter – håber min kæreste husker det i år….;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • søren

    Vi er altså også nogle mænd, der læser med, men der er nok fordi du er så smuk og sød.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit