Ny vippe dame

Halsbetændelse & chokoladekage hører sammen

Halsbetændelse & chokoladekage hører sammen

Igår ved middags tid ringede min mobil, jeg ser at det er vuggestuen der ringer og straks skipper mit hjerte et slag og ens hjerne kører op i højeste alarm beredskab! På ca. 2 sekunder når alle ens frygtelige fantasi billeder om, hvad der kan være sket, siden de ringer, at løbe igennem mit indre blik. De starter ud med at sige, “det er ikke noget alvorligt” PEEEEW så kan man ligge trække vejret igen inden samtalen fortsætter. Albert havde fået feber og var en trist lille mus. Jeg hentede ham selvfølgelig øjeblikkeligt.

Det skal siges at jeg nok godt lidt havde på fornemmeren, at det var på vej for igår lugtede han virkelig ulækkert ud af munden og han nåede jo aldrig at få sin antibiotika kur forrige uge, da han jo fik roskilde syge og derfor ikke kunne holde det i sig. Min plan var, at han lige skulle oven på roskilde sygen og SÅ på antibiotika kuren. Men da han så var feber fri og virkede normal, ville jeg jo ikke bare gå igang med en kur. Idag var vi så ved lægen og den var god nok. Han havde streptokokker i halsen, så nu skal han på den kur.

Og så er der kun én ting at gøre, når man kommer tidlig hjem fra vuggestuen pga. feber og lillesøster også røg med hjem, det er nemlig at bage chokolade kage!! Chokolade kage gør alt ondt bedre! Smerte indeni såvel som uden på. De blev begge placeret på køkkenbordet, Alma liiidt modvilligt, men letkøbt med en petit danone og imens hjalp Albert mig med at bikse kagen sammen. Vi knækkede stykker med orange chokolade i, så den fik et lille twist.

Og det havde jo ikke været en rigtig kage oplevelse, hvis man ikke fik lov at slikke skålen. (ja jeg passede på at de ikke slikkede samme sted på piskeriset!! ) Alma fik da også lige kørt chokolade ud på hele vinduet, da hun i sin iver troede hun så et dådyr. Dagen endte lykkeligt med baby panodil og en tur i choko himlen 😉

Halsbetændelse & chokoladekage hører sammen Halsbetændelse & chokoladekage hører sammen Halsbetændelse & chokoladekage hører sammen Halsbetændelse & chokoladekage hører sammen Halsbetændelse & chokoladekage hører sammen Halsbetændelse & chokoladekage hører sammen

8 kommentarer

 • Jep, chokolade hjælper på ALT ! 🙂
  -og så er det såå hyggeligt at have medhjælper i køkkenet, og børn elsker at få lov til at være med, og svine lidt 🙂
  … Ser hygsomt ud, trods alt.
  God bedring til ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Blot af ren nysgerrighed – er indlægget mon sponsoreret af Amo eftersom det er et nyt produkt fra deres side?

  Hyggeligt ser det ud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Lol nej det er det ikke, så havde der stået det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåååh, den lille stakkel der må så meget igennem:-)
  Godt du hygger med dem, så det grimme bliver glemt for en stund…
  God aften:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvor ser det hyggeligt ud – trods en feberramt lille dreng! Haha elsker billedet tilsidst, med små chokoladehænder på hele vinduet… 😀 Dine små hverdagsglimt med dig og dine børn får mig helt til at glæde mig til, at det engang bliver min tur… Du virker helt sikkert til at være en fantastisk mor og et godt forbillede i den forstand, at man godt kan gå op i sig selv og stadig bevare en fed stil, selvom man er blevet mor til 2 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  For pokker Sarah………. Du er jo en SKØN mor!!!!!!!
  Jeg kan mærke kærligheden til mine børn øjeblikkeligt når jeg ser dine billeder. det er DEJLIGT at være mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Sarah,
  Hvor ser I ud til at hygge jer, også selv om Albert ikke er helt frisk. Der er altså heller ikke noget bedre, end at forkøle sine små poder, når de er sløje……og så kan du jo altid pudse vinduer senere 🙂

  God bedring med ham – har han fået penicillin?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det hyggeligt – det er godt, at I får det bedste ud af situationen 🙂

  http://monicablander.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny vippe dame