Perfekt aktivering af de små!!

Mit gode resultat// nu med flere og længere vipper

Mit gode resultat// nu med flere og længere vipper

Som i måske husker, så begyndte jeg for nogle uger siden at teste en vippe serum Swiss Lashes eyelash enhancer fra SWISS CLINIC. Jeg gjorde det fordi, jeg ikke synes jeg fik fyldige nok vipper, når jeg fik lavet vippe extensions, så min vippe ekspert sagde, at jeg først skulle gro flere vipper ud selv, før hun kunne gøre noget. For hvis mine egne vipper er længere og fyldigere, så kunne hun også bedre arbejde med dem. Så jeg har brugt vippe serummet hver morgen og aften inden sengetid og sikke en forskel. Jeg er ret skeptisk med sådanne ting, men der er en tydelig forskel på trods af den korte tid.  Da jeg fik lavet vipper igen, var der både flere vipper, men de var også længere. Jeg tænker at de korte jeg havde, er vokset hurtigere ud end normalt, i al fald kan jeg selv tydeligt se en forskel.

Produktet er genialt til dem, der vil have længere og fyldigere vipper og ikke gider at tage mascara på hele tiden, men når de så gør, får de et rigtig bambi look. Jeg ved egentlig ikke, om man skal holde pauser med serummet, men jeg har bare tænkt mig at fortsætte med at bruge det og holde det ved lige. De er lige blevet E-mærke kontrolleret og godkendt, så det er trygt og derud over, så er de nomineret til Årets innovation i SWEDISH BEAUTY & COSMETICS AWARDS, så det er altså et ret seriøst mærke, kontra mange andre der er derude.

Der er en dokumenteret effekt efter 3-6 ugers brug, så man bliver ikke skuffet. Swiss Clinic har en lang række af lækre produkter, som man kan bruge i hjemmet, så man skal altså ikke nødvendigvis ud til en klinik eller ekspert, for at pleje sig selv. Det er dejligt nemt i en travlt hverdag

Det koster lige nu 995 kr. (normal pris 1.295) for 5 ml som holder i 4-5 månder og hvis i bruger koden sarah100, så får i ovenikøbet 100 kr. i rabat.

Så hvis i har lyst til at prøve det sammen med mig, så findes det HER.

Mit gode resultat// nu med flere og længere vipper
Mit gode resultat// nu med flere og længere vipper

Mit gode resultat// nu med flere og længere vipper

 

Jeg har lavet dette indlæg i samarbejde med Swiss Clinic

 

5 kommentarer

 • Er det et nyt vippe-mærke? Kender nemlig et ander mærke, som jeg har fået anbefalet tidligere – hedder noget med R, måske MR2 eller sådan noget – og det skulle også give nogle flotte resultater. Måske nogen har erfaring med hvad der er bedst??? Har du prøvet andre mærker Sarah?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Tror du mener M2lashes serum – den har jeg brugt flere gange og den er intet mindre end fantastisk! den gør at jeg ikke engang ønsker at prøve andre mærker – fordi den er så effektiv og du får hurtigt synbare beviser i form af lange smukke tykke vipper!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • k

  Flot! 🙂 ps er dine læber egentlig helt færdige? og får vi før/efter fotos? et ser pisse flot ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hejsa

  Det lyder jo som et mirakelmiddel. Ved du, om det kan bruges af gravide?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt aktivering af de små!!