Celleforandringer - UD af mit skræv!!!

Børnefri weekend coming up

?Børnefri weekend coming up?

Så er mine børn afleveret i vuggestuen og en børnefri weekend står for døren. Det er altid en underlig følelse at vide, at jeg ikke ser dem igen før søndag. Når man i 2 uger har haft fuld tryk på og pludselig bare kan slappe helt af. Jeg kan mærke, at jeg har godt af at lade op men samtidig føles det også lidt tomt. 

Skriv en kommentar

 • Uh, hvor må det være svært at undvære sine små fast hver anden weekend. Jeg er superglad for at jeg først blev skilt, da mine var voksne – eller næsten voksne….Ikke at jeg ikke havde lyst til at blive skilt tidligere, men hensynet til børnene var for stort og det kan man så have mange meninger om. Jeg tænker bare helt egoistisk, at jeg nok ville være gået i stykker over at skulle undvære mine børn, så jeg synes at du takler det virkeligt flot og forstår at udnytte/udfylde tiden med gode oplevelser….
  Dejlig, dejlig fri-weekend!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det hjælper at de altid er meget glade, når jeg siger de skal hjem til far og meget glade når jeg henter dem. Så må jeg jo ligge mine egne følelser og behov på hylden:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Celleforandringer - UD af mit skræv!!!