Vi lever!!

Re:Post//Lækker sommer salat

Re:Post//Lækker sommer salat

Denne her skønne salat lavede jeg til min veninde, der kom forbi til frokost i solen igår. Det er bare at koge pasta og så blande salat i og bacon. Salaten består af agurk, salat, gul pepper, granat æble kerner, majs og så lige små skiver bacon, der har været på panden. Så vender du der hele i lidt light miracle vip…mums. Skønt med et glas appelsin juice til.

Idag skal jeg spise frokost inden på tv kanalen TLC i forbindelse med et lille møde om et kommende tv projekt…Jeg kan desværre ikke afsløre noget endnu, men i kommer til at eeelske det. 😉

I aften skal vi til noget fest for min vens firma, der fylder 15 år og i morgen er der WELLA’s big hair show, hvor 5 af Dream models er med i showet, så det skal jeg ind og se:) En travl, sjov weekend.

Re:Post//Lækker sommer salat

2 kommentarer

  • Lækker salat. Det er dejligt med noget let her i sommervarmen, selvom det er lidt overskyet lige nu. Hvis man holder grilfest, polterabend eller anden fest udenfor lige nu, er det rart med noget god inspiration til mad. Tak for det 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ina

    Åh, god inspiration!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi lever!!