Frem med sommer porcelænet

Jeg bruger det ikke rigtig over vinteren, da stellet er meget sommer agtig. Men nu bliver det taget i brug. Det er fra Lisbeth Dahl, men jeg ved faktisk ikke om man kan få det længere. Jeg købte også et matchene tæppe og puder. Jeg skal have købt en kurv ud til altanen, som skal stå lige ved døren, så man lige kan tage tæppe med ud på vejen:) åh hvor jeg dog glæder mig til denne sommer!

Frem med sommer porcelænet?

Skriv en kommentar

 • Hvor er det fiiiint!!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  … Ved heller ikke om man kan få det mere! Jeg fik dog kopper, tallerkner, dækservietter, viskestykker, tæppe og pude i gave lige da de lancerede det – står helt urørt i æsker herhjemme klar til at blive solgt videre 🙂
  – Det er så fint, men får det ærligtalt ikke brugt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Ej hvor er det fint.

  Håber du får en skøn sommer i din nye lejlighed. Rammerne er i hvert fald optimale.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...