Når skide i fred er en by i Rusland

Brunch udbringning gjorde min fødselsdag overskuelig

Brunch udbringning gjorde min fødselsdag overskuelig

Jeg orkede faktisk ikke rigtig at holde fødselsdag i år. Sidste år glemte min X-kæreste (børnenes far) min fødselsdag og jeg måtte minde ham om den og ellers har jeg været gravid de 2 år før det, så der har ikke været de store fest planer i lang tid. Men så fortalte min veninde mig om brunchtid.dk og så orkede jeg det godt alligevel. En fødselsdags brunch var perfekt, da jeg jo havde børnene og pigerne kunne tage deres egne børn med og så kunne jeg stadig se mine dejlige veninder, fejre dagen OG komme i seng til fornuftig tid og slippe for indkøb og madlavning.

Jeg bestilte den brunch, der hedder kvindebrunchen, som passede til hvad jeg havde lyst til og prisen var kun 119,50 kr. per kuvert. De kom med maden KLAR på mega fede sten tallerkener, drikkevare både kaffe og lækre ingefær/æble shots og så vare der lige noget af maden, der skulle lunes. Men ALT var klar gjort og meget let og overskueligt for mig at gå til. Efter festen satte vi bare kasserne ud foran døren og så hentede de!! Det er jo helt perfekt at bruge dem til den slags formiddags arrangementer og maden var virkelig lækker!!

Da jeg ikke drak noget som helst alkohol på mine fødselsdage de sidste 3 år, så skulle der fanme bobler på bordet i år. Det blev kun til et enkelt glas til mig, men det var nok også mere ideen hehe Jeg havde en skøn formiddag med mine veninder og gik meget glad (og tidlig) i seng om aftenen.

Brunch udbringning gjorde min fødselsdag overskuelig Brunch udbringning gjorde min fødselsdag overskuelig Brunch udbringning gjorde min fødselsdag overskuelig Brunch udbringning gjorde min fødselsdag overskuelig Brunch udbringning gjorde min fødselsdag overskuelig

 

Med alle de mødre, så var der altså behov for lidt energi drik!! haha

Brunch udbringning gjorde min fødselsdag overskuelig

Brunch udbringning gjorde min fødselsdag overskuelig

Brunch udbringning gjorde min fødselsdag overskuelig
Brunch udbringning gjorde min fødselsdag overskuelig Brunch udbringning gjorde min fødselsdag overskuelig

Skriv en kommentar

 • Altid en god ide med at få maden bragt når det kniber:-)
  Man nyder festen ekstra meget, når man ikke er helt udmattet over forberedelserne….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ser sååå hyggeligt ud.. og kæmpe stort tillykke… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Tak for tippet!
  Det ser jo mega lækkert og luksuriøst ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  TILLYKKE! Jeg vil også have bobler til min fødselsdag.. 🙂 Alberts gule bukser – er det fra Pomp De Lux’ nye kollektion eller er det de gamle karry-gule? 🙂 PS. Dine børn er altid så velklædte og alt for lækre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen. Det ser ud til,at du har haft en super god dag sammen med alle dine søde veninder og deres skønne unger. En rigtig god ide med brunch udefra og dejligt let måde og man har samtidigt overskud til sin gæster.
  En ide jeg sagtens kunne bruge næste gang jeg har fødselsdag. Jeg har det lidt lige som dig angående fødselsdage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For det første: TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN I GÅR!!! :147:
  For det andet: Jeg er forelsket i dit spisebord. Hvor er det fra og har du evt et link? :grinning: :innocent:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når skide i fred er en by i Rusland