Hvad fanen sker der med min hud

Den egoistiske veninde

Den egoistiske veninde

Jeg har kendt min veninde her i lang tid efterhånden og hele sidste år var vi begge to singler på samme tid første gang nogensinde og det betød selvfølgelig at vi var rigtig meget sammen hele tiden. Og så har man jo hurtigt vendet sig til at hun bare altid var der. Vi så hinanden i julen, på hverdage, søndage, til fester og selv nytårsaften tilbragte vi sammen bare os to. (Vores venner kaldte os mand og kone) Så fik hun en kæreste, hvilket jeg selvfølgelig var meget glad for, da hun jo blomstrede helt op, MEN pludselig så jeg hende nærmest ikke. For første gang gik der en måned imellem vi så hinanden og jeg gik mildest talt i chok tilstand (overdrivelse fremmer forståelsen) Hvor var min elskede veninde blevet af? havde jeg mon gjort hende sur? var hun bare blevet træt af mig?? Jeg kunne slet ikke forstå, hvad der skete og gik sådan og blev helt vred på hende. Da vreden ligesom havde lagt sig, slog jeg over i Sarah-5 år og så gad jeg da heller ikke kontakte hende, når hun bare var så egoistisk. Sikke en lorte veninde tænkte jeg for mig selv. Ikke desto mindre savnede jeg hende stadig og vi fik endelig fundet en dag, hvor vi begge havde tid til at ses.

Der fik vi snakket og jeg finder så ud af at der skam var en ganske naturlig grund til, hvorfor hun ikke havde været så meget på og imens hun sidder der og fortæller, breder skammen sig i min krop. Det var jo virkeligheden MIG der havde været den egoistiske veninde. Jeg havde kun tænkt på mine egne behov og været den helt barnlige, der ikke lige tog op til overvejelse at når man bliver og er voksen, så er det der med at være klistret sammen med sin veninde, noget som hører pre-børn og pre-voksen tiden til. Det vidste jeg jo egentlig godt, jeg havde bare lige glemt det. Da jeg boede med børnenes far, havde jeg nærmest heller aldrig tid til veninderne. Weekenderne var ofte helliget familie tid og hverdagen var arbejde og så tidlig i seng. Men min dejlige veninde som arbejder røven ud af bukserne på 2 jobs, havde fået kæreste og jeg havde fuldstændig glemt at når man får sådan en, så går tiden selvfølgelig fra andre ting, som eks. veninderne.

Jeg sad selv og tænkte over, hvor meget tid jeg har til veninder, den dag jeg flytter sammen med eller bare får et fastere forhold. Så er der altså efter arbejde, børn, kæreste og familie ikke meget tid igen og det er nu engang naturens gang. Men på denne dag (i mandags) var en af de rigtig gode dage, hvor min veninde havde fri fra arbejde og mine små var med far på tur, så vi kunne rigtig sidde i Rungsted havn og mæske os i sushi og snakke ørerne af hinanden og planlægge en hel masse ind i fremtiden hehe

Den egoistiske veninde  Den egoistiske veninde

Skriv en kommentar

  • Mille

    Fedt indlæg! Vi kender jo alle sammen til følelsen, det er bare sjældent, at man tør stå ved den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Sikke et vidunderligt indlæg! ♡

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad fanen sker der med min hud