Vinder af POMP de LUX konkurrencen

Sart rosa negle 

Igår aftes fik jeg lige hele turen inde hos frisør lyborg på Amagerbrogade. Jeg fik lavet baby lyserøde tånegle og meget lys rosa på hænderne (eller hvad det er den farve hedder) nu er jeg klar til bare tæer og det skriver jeg fordi vi er på vej et sted hen, hvor man har nøgne fusser og badedragt på det meste af tiden. Akut ferie!!! Bedste i verden!!!

 Sart rosa negle   

Sart rosa negle   Sart rosa negle  

Skriv en kommentar

  • Jannie

    dejligt med lidt selvforkælelse! Og rigtig god ferie. Hvis ikke jeg var syg, fattig og på dagpenge, så ku’ du ikke se min røv for bare skosåler, jeg ville drage på ferie til varmen, lige med det samme! Rigtig god tur.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af POMP de LUX konkurrencen