Min forbrænding går amok!!!!?

Giv din mor en gave hun bruger hver dag

Giv din mor en gave hun bruger hver dag

Nu er det jo Mors dag på søndag. Jaaaa den må man ikke sådan glemme!! Og hvad skal man give til moren som fortjener alt det bedste? Man skal da give hende et smukt Arne Jacobsen ur!!! Det gennemførte ur passer til kvinder i alle aldre og man kan jo customize det som man vil og sætte forskellige skiver sammen med forskellige remme. Og er det lidt småt med penge, så rot dig sammen med far eller/og søskende. Jeg er selv vild med det helt hvide og det i guld fra Arne Jacobsen. Du kan se deres Arne Jacobsen ure HER og Deres Picto ure HER.

Giv din mor en gave hun bruger hver dag

Jeg var jo til konfirmation for denne her smukke pige, min kusine og jeg gav hende et hvidt Arne Jacobsen ur ligesom mit eget og hun blev ellevild med det. Perfekt gave også til konfirmander og studenter;)

Giv din mor en gave hun bruger hver dag

 

Giv din mor en gave hun bruger hver dag

Giv din mor en gave hun bruger hver dag Giv din mor en gave hun bruger hver dag

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Arne Jacobsen & Picto ure

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min forbrænding går amok!!!!?