Dagens outfit

Spar 10% på smukke Mors dags blomster// Euroflorist

Spar 10% på smukke Mors dags blomster// Euroflorist

Den kære mor er ej at forglemme!! På søndag er det Mors Dag og glemmer man den dag…så ryger man direkte i helvede!! ei…det gør man måske ikke, men jeg ville dælme blive skuffet, hvis jeg blev glemt på denne dag af mine store børn. Og ja der er da vigtigere ting i livet end det, men hvis man nu har en dejlig mor, så er det en perfekt måde at at vise at man elsker hende og husker hende. Vi kvinder eeelsker blomster uanset alder. Jeg elsker især røde og hvide roser. Og til alle jer fædre…på søndag er en rigtig god dag at vise jeres børns mor at i sætter pris på hendes hårde arbejde…jeg siger det bare;)

Spar 10% på smukke Mors dags blomster// Euroflorist

Euroflorist har givet mine læsere en rabatkode, så i kan spare 10% på alt. De har de smukkeste buketter og skal du virkelig skrue op for charmen, så kan du også tilføje chokolade og vin. Min favorit buket er deres Unicef buket. Så gør du ikke bare din mor lykkelig, men du hjælper også i større omfang end det. DET giver edermaneme point på karma kontoen!!! Når du sender denne liljebuket så hjælper du samtidig et barn i et af verdens fattigste lande med at overleve sin egen 5 års fødselsdag. Ved køb af buketten går 68 kr til UNICEFs verdensgave “De første 5 år”. Blomsten sendes med et gavebevis til modtageren.

rabatkode: SARAHLOUISE

www.euroflorist.dk

Den giver 10% rabat og gælder t.o.m. søndag d. 10. maj.

Spar 10% på smukke Mors dags blomster// Euroflorist

 

Indlægget er lavet i kærlighedens ånd og i samarbejde med Euroflorist.dk

2 kommentarer

 • Louise

  TAK, søde Sarah Louise! Nu får min mor bååååde gaver og blomster 😀 – Kunne ikke lade være da jeg lige kom til at kigge på deres smukke buketter 🙂

  Tusind tak for rabatten!

  Kh Louise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den rejsende

  Nu er blomsterne bestilt! Tak for påmindelsen kære sarahlouise 🙂
  Så får min mor stadig en mors dagsgave, selvom jeg er på den anden side af jorden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit