De blå negle 

Contouring guide & bedste make up priser

Contouring guide & bedste make up priser

Så blev der lige bogmærket en ny hjemmeside hjemme hos mig. Nemlig hjemmesiden Cocopanda.dk De har ALT hvad man kunne drømme om i forhold til skønhed og make up og man skal ikke bruge lang tid på siden, før man ser at der er en del penge (og tid) at spare ved at shoppe der. De har nye tilbud hver uge med op til 70% på alt i webshoppen en gang om måneden.

Jeg har selv lige bestilt nyt make up til conouring og så lip plumber (gør læberne lidt større) . Contouring er når man leger med skyggerne i ansigtet. Lys farve fremhæver og mørk farve giver glød og “gør mindre” I virkeligheden så kan man ikke bare lave 1 guide til contouring, for make up’en afhænger af den enkeltes ansigtsform. Så snart jeg har fået mine produkter hjem, så laver jeg en personlig guide. Jeg bestilt en mørk concealer fra Young blood HER og en lys eye brightener concealer HER de to vil jeg bruge til de mørke og lyse farver ved contouring make up. Se længere nede, hvordan i kan spare 15% på alt inklusiv allerede nedsatte vare ved brug af min rabatkode.

Man kan også brug contouring på hals og brystkasse for at fremhæve de feminine træk

Contouring guide & bedste make up priser

Man skal selvfølgelig også have de rigtige værktøjer og der bruger jeg de populære svampe, som lige nu er sat til salg med 20% og med min rabatkode oveni, er det jo næsten gratis 😉 Find dem HER

Contouring guide & bedste make up priser Contouring guide & bedste make up priser

Jeg har lavet indlægget i samarbejde med cocopanda.dk  🙂

9 kommentarer

 • Jana

  Hej Sarah LOuise. Jeg er før stødt på siden men har været i tvivl om det var ægte da Young blod er et ret dyrt mærke og det var usandsynlig billigt. Kan du fortælle lidt mere om det ?

  Jana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Olsen

  Tak for tip 🙂 Så fik jeg også svinget mit visa, selvom jeg lovede mig selv, at jeg ikke skulle købe mere i denne mdr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Det er nemlig en rigtig god side, og med rabat koden skal der shoppes, nice:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Kristine

  Jeg kan ikke se hvor man skriver rabatkoden derinde? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det gør du vel når du er gået til kassen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Prøv slap af Sarah Louise omg

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Lol med hvad?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Man skulle tro du vidste det når du nu reklamere for dem? 🙂

   Men hvis du ikke har fundet det Anne-Kristine, så er det under produkterne når du er gået til kassen, så står der med lilla skrift “har du en rabatkode….?” når du trykker der, kan du taste koden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nej for har ikke selv brugt koden, men man plejer at gøre det på vej til kassen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De blå negle