Jeg er syg

Mareridtet blev til virkelighed i nat 

Jeg har haft en frygtelig nat med dårlig søvn, høj feber, koldsved og rystelser. På et tidspunkt vil jeg i mørket drikke vand og da jeg finder glasset på nat bordet og tager første slurk, mærker jeg noget kravle ned over min pande og ned over mit ansigt. I panik får jeg slået det væk, springer op og tænder lyset og der på gulvet sidder der en ulækker stor edderkop!!!! AAAArGH Whaaaat the fuuuck!!! I mit ansigt!!!! Nej nej nej så har den jo siddet i mit hår imens jeg sov!!!! Føøøj!!! Jeg har altid frygtet historien med at man i søvne spiser 7 edderkopper om året eller er det på en livstid?? Kan ikke huske det, men no matter, så tror jeg nu at det må være rigtigt!!

 Mareridtet blev til virkelighed i nat  

19 kommentarer

 • Amanda

  Neeeeej! Hvor er det bare forfærdeligt!!

  Sidste år fandt vi de såkaldte “husedderkopper” i vores hjem.. Flere gange.. Og de er viiirkelig store!! Altså jeg snakker en voksen mands håndflade prøv at tjekke på YouTube der er en med en mand der holder den.. Fuuuuck!!

  Ved slet ikke hvad jeg havde gjort hvis den bare havde været tæt på at røre mig.. Er helt fobisk!

  Nu går jeg aldrig i seng uden at tjekke hver en krog og slå det skarpe iPhone lygte til så jeg kan spotte det mindste kryb! Yfff, pyfff

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina M

  Puha en grim historie 🙁 har selv oplevet noget lignende.
  Vågnede engang tilfældigt midt om natten, da jeg sikkert har skulle vende mig. Kiggede, og på min dyne sad den største mest ækle klamme !sorte! Edderkop! Med retning op imod mit ansigt !! Jeg ku ha skreget!, men i min panik, skynder jeg mig at smide dynen af mig og ned på gulvet. Sad lammet af skræk, virkelig! :s
  Havde til alt held et tæppe at kunne ligge med istedet for!
  Men som om at det ikke var det klammeste, nejnej! Efter længere tids søvnløshed af den oplevelse jeg lige havde fået, opdager jeg fandme en edderkop (magen til, bare mindre!!) komme op fra hjørnet af min seng som står klods op af en væg, og kravlede ind på min seng!! Troede ikke mine egne øjne. Fik den heldigvis “jaget væk” ved at slå ud efter den med en genstand! Nøj, jeg glemmer det aldrig :/ jeg var decideret rad de næste mange nætter jeg sov i min seng 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annel

   Noooo, hvor traumatiserende!! Sidder næsten og panik-hyler nu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Nej, nej, nej…. Så kan det bare overhovedet slet ikke blive værre! Føj bliver helt panisk ved tanken 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Kæmpe ad 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  Det er vist en musseedderkop du har haft fornøjelsen af:-)(Scotophaeus blackwalli)

  som alle edderkopper er den giftig. men ikke for mennesker. den kan godt bide hvis man klemmer den. men det er ikke slemt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Føj for den, sikke en fyr at have rendende på sig om natten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  Fy for fanden, jeg får sku helt koldsved bare af at kigge på den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nårh 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dak

  Ps synes det ligner en giftedderkop?? eller er det bare mig? synes det både minder om HOmospider og wolfspider og sacspider. Mindes de alle findes i både brune og sorte. Måske jeg bare paranoid efter der flere gange efterhånden er fundet giftedderkopper i dk og at de godt kan leve her i dk nu pga den globale opvarmning. scary shit :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Stop!!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Er de farlige???

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michella

   Der findes mange giftige edderkopper i Danmark, dog er de fleste ikke farlige – da de ikke kan komme igennem vores hud 🙂 Så tror ikke du skal være nervøs!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Nej, hvor forfærdeligt:( Håber du er ok???? Det er virkeligt et mareridt der bli’r til virkelighed..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dak

  http://videnskab.dk/krop-sundhed/vamle-vaesner-kravler-ind-i-dig det står længere nede på siden her med link videre til undersøgelser og det er en sejlivet myte at vi sluger edderkopper hele tiden. Det sker en sjælden gang men altså ikke 7 eller 8 eller 1 eller 2 om året so myten lyder på. Men føj en forskrækkelse hvor klamt. 😀

  Har du araknofobi? kan forestille mig oplevelsen var endnu værre i så fald. øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Ej for SATAN da.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Det med at drikke vand, om natten, endte værre for mig end dig……. Jeg drak og opdagede først BAGEFTER at der lå en druknet edderkop i mit glas!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Sarah,
  Jo syv pund skidt og 7 edderkopper skal vi helt have årligt :grinning: 😀 :joy:
  Den ser stor ud, ha-ha-ha, kan godt forestille mig at det må være noget af et chok for dig. Du skulle lige have lagt en lineal ved siden af, så vi kunne se hvor stor den af.
  Men jeg mangler det sidste af fortællingen…..er den stadig på fri fod (fødder) ?? Er der udlovet dusør?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er syg