Man må ikke tale med fremmede...men hvad så ham den venlige nabo?

Forskellen på kaffe og energi drinks

 Forskellen på kaffe og energi drinks 

Jeg ligger på sofaen og kan absolut ingen kræfter finde. Jeg sporer minus energi i min krop og i den forbindelse kom jeg til at ærge mig over at jeg ikke er den store kaffe drikker. Jeg har flere veninder, der nærmest ikke kan komme igennem dagen uden en kop kaffe om morgenen. Det lyder jo som om sådan en kop er ret effektiv. Men hvordan er kaffe i forhold til en energi drink? Bliver man lige frisk af begge dele??

7 kommentarer

 • Belinda

  Energidrikken indeholder stof, som øger puls og blodtryk. Effekten er så udtalt, at folk med forhøjet blodtryk og hjerteproblemer direkte frarådes at drikke det. Fra mit arbejde som sygeplejerske ved jeg, at med ovennævnte sygdomme, må man gerne drikke en enkelt kop kaffe, men ikke for meget. Du skal nok regne med, at stort set alt som øger din energi, giver højere blodtryk og puls. Har du prøvet ginseng? Har hørt det giver energi til nogle/andre ikke. Det er et naturprodukt og måske værd at prøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Ville aldrig drikke energidrik. Min kæreste faldt om med hjerteproblemer for et årstids siden og fik at vide, at han skal holde sig fra energidrikken. Han er ung med en stærkt hjerte, men for meget energidrik kan betyde at han falder om igen. Men jeg drikke en kop kaffe eller to hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BirgitteP

  Hej SL!
  Fantastisk, at du stopper op og tænker over, hvad du byder din krop, når den har brug for energi.
  Derud over er energidrikke helt utrolig socialgruppe 5-agtige:-(!
  Jeg bliver så glad, når jeg hører om, at mine venners børn vælger ikke at drikke dem, selvom deres kammerater gør det.
  Når det er sagt, er der al mulig grund til at finde en måde at komme ovenpå. Det er helt naturligt, at du er træt. I gamle dage døde man af lungebetændelse i Danmark. Jeg tror bare din krop er medtaget efter sygdom. Jeg vil blot bidrage ved at give dig et mormor råd. Masser af søvn, en mindre gåtur, sund mad og langsomt tilbage igen, så skal du nok komme op i gear. Hvis du er begyndt at tænke over det med kost og krop, så kan jeg da anbefale en body sds/manuvision behandler. Selv går jeg hos Manuvision. Jeg har ikke mødt nogen, der har fortrudt, at de kom i kontakt med deres krop. Det er helt fantastisk. Kh. Birgitte P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sletting Jensen

  Kaffe indeholder méget mere koffein, samt at der er påvist nogle sundhedsmæssige fordele. – Dog drik med måde 😉 – det kan nemlig påvirke din tarmflora.

  Hvis du ikke er til kaffe, kan jeg foreslå espressoshots – som er afkølede.

  så kommer der energi i en fart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Forskellen er at der er meget mere koffein i kaffe -> hvilket jo er det der skaber energien. I energidrik er der meget mindre koffein og det er også blandet med nogle sukkerater, hvilket kaffe ikke er.

  Fandt lige denne:
  – en liter stærk kaffe indeholder op mod 1000 milligram koffein.

  – Insisterer man på at hælde en hel liter af det endnu stærkere espresso ned, ryger man op på den tredobbelte mængde.

  – En liter energidrik indeholder 320 milligram koffein, altså omkring en tredjedel af en liter kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nå for pokker… Jeg har altid tænkt at energi drinks var stærkere

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Sarah 🙂

  Jeg personligt ville jeg til hver en tid vælge kaffen! Energidrikkene har så mange kunstige stoffer og jeg tror det kan være farligt i længden. Det siges jo også at kaffe har en del positive effekter på helbredet. Jeg kan ikke tåle kaffe længere eftersom jeg fik meget høj puls i mit stressforløb, så mit hjerte går helt amok, hvis jeg får for meget koffein!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man må ikke tale med fremmede...men hvad så ham den venlige nabo?