Jeg er en lorte-mor

Hvad skal jeg gøre med garnet?

Hvad skal jeg gøre med garnet?Jeg overvejer helt seriøst om jeg skal få lavet permanente krøller i mit hår, da jeg altid krøller det alligevel. Kunne man ikke bare få det lavet mildt i toppen og så mere tydeligt i resten. Hvad synes i??😕

15 kommentarer

 • Christina

  Jeg har fået mit permanentet en 4 gange nu tror jeg. Der er gået næsten et år imellem hver gang. Mit hår er fint og ikke særlig fyldigt, så det var en god løsning, for at få mere fylde i håret. Jeg reder håret, når det er tørt, fordi jeg bedst kan lide det som store bløde krøller. (De er dog ikke i nærheden af at ligne dem du selv laver) Jo længere og tungere håret er jo mere vil det blive trukket ud naturligt.. Nå men for mig er det nu slut i en meget laaang periode, da mit hår knækkede (efter sidste omgang) helt nede ved hovedbunden flere steder og der røg rigtig meget hår af i starten. Turde næsten ikke rede mig den første tid har jo ikke ligefrem ‘råd’ til at miste hår og det har heller ikke taget særlig godt imod denne gang… Men prøv det og se hvordan dit hår tager imod det og om du kan lide det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du er altså flottest med høj hestehale, med eller uden krøller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Hej Sarah! Jeg synes du skal besøge Patrick fra frisør C. Han er SÅ dygtig og kan virkelig sit kram. Salonen ligger på strandvejen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Et godt råd hvis du vil undgå at skulle krølle håret hver dag.. Del håret op i små sektioner og snog det (ligesom når man nuller sit hår) saml dem alle og snog dem sammen i en knold på toppen, kom eventuelt lidt skumspray i så det holder længere, det giver så fine krøller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Jensen

  Jeg havde det præcist som dig kære Sarah, da jeg havde lige så langt hår. Men frisøren sagde nej. Hun sagde at de ikke kan lave den slags krøller som vi ønsker. Det er kun krøllejernet der kan lave de store. 🙁

  Derefter tog jeg pagen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deb

  Jeg ville ikke få det permanetet, jeg har selv langt hår og fik det permanetet. Jeg fortrød allerede dagen efter, mit hår knækkede nogle steder, som om det havde fået en kemisk klip. Så hvis jeg havde vidst det ville ske, ville jeg hellere bruge lidt ekstra tid med krøllejernet nu et halvt år efter, er mit hår endelig ved at være tilbage som før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • n

  Jeg syntes du skal hoppe ud i den pagde! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg syntes du skal gøre som nu og krølle dit hår selv når du lyster. Jeg ville også gerne vide hvad du bruger til at lave dine smukke krøller? Og hvad hedder den brune farve du har farvet håret med? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Bruger bare et Remington krøllejern og farven stod Lyborg frisør for men nu er det den udvaskede udgave hehe det er meget lang tid siden jeg fik det farvet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Stemmer stadig til en lang page, tænker det ville være så kanon flot og passe godt til den nye stil du b.la ligger for bloggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvad bruger du til at krølle med? Old school krøllejern eller nogle af de der fancy nye maskiner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angela

  Jeg overvejede selv at få krøller/bølger i håret på et tidspunkt, og spurgte min frisør om hun ville permanente mig. Hun frarådede det, da hun mente at det ville være spild af både tid og penge, når ens hår er tykt/kraftigt – så går det alligevel ud efter ingen tid, som hun sagde, da håret ikke kan holde på krøllerne. Derudover skader det mere end det gavner, da det jo er stærke kemikalier han bruger til permanent – håret bliver i de fleste tilfælde slidt, tørt og… mindre kønt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DAK

  Jeg har ligeså lant og tykt hår som dig. jeg har være hos mange forskellige frisører fordi jeg ville have lavet krøller. allesammen sage at det ik kan lade sig gøre i mit hår da det er for tungt. de vil max holde 1 uge måske 2 hvis man er heldig. de sagde alle at jeg sku klippe det til skuldrene hvis det skal ku holde pga et er tykt og tungt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg synes alligevel, at toppen bliver lidt mere fesen end den nederste del af håret – til min store ærgelse som regel, men hvis det er det, du ønsker, har du nok heldet med dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jo det er vildt flot til dig med krøller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er en lorte-mor