Dagens outfit//hyldest til detajler

Minder med far

Minder med far

Har man en far som nærmest har alt og synes du ligesom jeg at det kan være en udfordring at finde gaver til mænd, så giv din far en oplevelse, som han aldrig glemmer. Mænd ELSKER den slags!!!og er dine børn stadig små, så vær lige den overskuds agtige kone/kæreste og hyld din dejlige mand, som er far til dine børn;)

Duglemmerdetaldrig.dk har et stort udbud af mega fede oplevelser, som du kan give din far i kommende Fars dags gave. Der er oplevelser til alles budgetter og aldre. Jeg har fundet nogle af mine favoritter her. Jeg har desværre aldrig haft en far og jeg kunne godt tænke mig at høre om jeres bedste minde om jeres far?? Så kan jeg drømme mig lidt væk i det:)

Minder med far

Dette indlæg har jeg lavet i samarbejde med duglemmerdetaldrig.dk

 

7 kommentarer

 • Tine

  Mine forældre er skilt og har været det siden jeg var ca. 5 år.
  Jeg har mange gode minder med min far – mest af alt vores dejlige ferier rundt omkring. Både i Danmark, men også i udlandet.
  Jeg kan huske at hver Fredag vi var hos ham (var vi dog kun hos ham hver anden weekend) skulle hen til min farmor og farfar. Vi købte altid virkelig meget slik og så sad vi og hyggede i sofaen med disney sjov foran det meget gamle fjernsyn 🙂
  Min far boede dengang på en gård i en lille lejlighed og jeg elskede at være derude og kigge på alle hestene. På et tidspunkt fødte staldkatten to killinger og mig og min søster passede dem og nussede dem. Vi kom hen til min far efter noget mad til dem og jeg kan huske at jeg på trods af mine 7 år blev SÅ foragret over han hev en dåse hundefoder frem og gav dem haha.
  Det er sjovt at det lige præcis er sådan nogle ting man husker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Der er mange gode minder at vælge imellem! Jeg er skilsmissebarn, mine forældre blev skilt da jeg var 6 år og jeg blev derfor hurtigt “voksen”. Men når vi var hos ham i weekenden kan jeg huske at han altid kom og puttede os, først min søster også mig. Så sad han på sengekanten og nussede mig i ansigtet og pakkede dynen omkring mig og vi snakkede om ALT. Min far har altid kunne se på mig hvis jeg var ked af det, også selvom jeg smilte. Når han så sad der, spurgte jeg ham om alt muligt, bare for at vores hyggestund alene, uden min søster, den nye stedmor og hendes 3 tre børn, så han ville blive lidt længere. Engang spurgte jeg hvad han gerne ville være da han var lille, og han svarede at han gerne ville være pilot. Så hvis jeg havde råd, ville jeg give min far et gavekort til den der flysimulator 🙂
  Eminems sang “mockingbird” passer så godt på vores forhold. Jeg ved at han elsker mig og min søster overalt på jorden og vil gå igennem ild og vand for os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   *Bare for at hyggestunden alene skulle vare lidt længere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine bedste minder med min far er vores lange gåture, hvor vi snakker om ALT – og han fortæller “gamle historier” fra da han var barn.

  Og nu bliver jeg simpelthen nødt til at spørge dig. Sidder netop og ser Til middag hos – og er flad af grin over, at dit navn konsekvent udtales på engelsk, Det bliver jeg simpelthen nødt til at spørge hvorfor? Det er jo alt for sjovt og rimeligt halv-åndsvagt af kommentatoren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man må ikke lade som om man er død!

  Har rigtig mange minder med min far, men det her er nok et af de sjoveste. Men dag var min far gået ind og taget en lur mens mig og mig min lille bror var udenfor. Da vi så kom ind Hvade min far så tænkt at han ville “Spille død”. Vi var ikke ret gamle så vi tænkte at vi måtte da hjælpe med at få ham i live igen. Mit bedste bud den dag var åbentbart at smøre noget af det ulækre børne pige tandpasta på hans tænder, for det synes jeg jo dengang smagte godt så han måtte jo vågne af det. Der kom et ordentlig lag på, men det mærkelige var at hver gang jeg vendte mig om var det blevet slikket af , men han var jo stadig ikke vågnet !! Det gjorde jeg så et par gange, indtil jeg åbentbart ville se resultater så jeg hentede min mors deodorant, og så satte jeg den ellers op til snuden på ham og pressede så hårdt i jeg kunne. Aldrig har jeg set en mand flyve så hurtigt op af en seng, men så kunne han jo bare lade være med at spille død;)
  Han blev lidt tosset, men da min mor fik fri om aftenen fra arbejdet var han ved af dø af grin over det selv 😀 så det griner vi stadig meget af Idag. Elsker min far ❤️✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Mit bedste minde med min far er da han boede alene og vi kunne få en hel dag til at gå med at lytte til gammel musik, se film og snakke om alt og ingenting, efter han er flyttet sammen med sin kæreste sker det desværre ikke længere.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit//hyldest til detajler