Når ens baby ikke længere er en baby

 Jeg har ikke oplevet andet end at være mor til bitte små børn, der konstant skal underholdes eller aktiveres, men den anden dag prøvede jeg for første gang at være mor til børn, der legede med hinanden…helt uden min indblanding!! Jeg lå simpelthen bare på sofaen og betragtede mine små babyer, der slet ikke var så små længere. De dansede rundt hånd i hånd, snakkede og legede. Det var ganske fantastisk at observere og jeg kunne ikke lade være med at ligge og fnise af dem. Jeg følte mig nærmest helt skyldig over min ny fundne “frihed” Tænk engang, så lå jeg bare der imens de legede sammen….de var helt ligeglade med mig. Og forleden aften nåede jeg at lave en hel aftensmad, imens de legede på deres værelser. Normalt plejer de at sidde på køkkenbordet med en bog eller ipad, men det gider de ikke længere. Jeg måtte da også liiige ind og tjekke op på dem, da jeg ikke helt kunne forstå, hvorfor de ikke kom og hev mig i buksebenet som de plejer. Tiden går alt for stærkt. I kan se billeder fra den dag Alma kom til verden HERNår ens baby ikke længere er en baby  Når ens baby ikke længere er en baby

Når ens baby ikke længere er en baby

  Min  store lille bitte pige, der hjælper mor med at passe haven hehe

Når ens baby ikke længere er en baby  Når ens baby ikke længere er en baby Når ens baby ikke længere er en babyTænk at hun engang var så lille…..

Når ens baby ikke længere er en baby

 

5 kommentarer

 • Annette

  Hej Sarah. Hvor ER de bare kære dine unger! De virker så glade og tilpasse, når man ser billeder af dem 🙂 Kan dælme godt forstå du er stolt.
  Slås de aldrig? De ligner altid små engle, haha.

  Jeg har to knægte med 2½ år imellem, men jeg synes – især fra den stores side – at der ikke er den store interesse i lillebror. Det kan godt knuse mit moderhjerte lidt, at de ikke rigtig har “fundet sammen”… endnu. Håber det kommer, når den store lærer lidt mere om empati og når lillebror bliver sjovere. Lillebror er dog glad for storebror.

  Så nyd at de er så glade for hinanden – bror og søster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jo de slås som hund og kat når de de slås men vil nok mest sige at det er Albert der driller hende. Men for det meste holder de heldigvis sammen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hej Sarah-Louise,
  – hvor lang tid er der mellem dine to skønne unger? 🙂
  Fik du kejsersnit begge gange, er der noget med det ikke er så godt at blive gravid igen lige med det samme – når man har født med kejsersnit? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg kan simpelthen ikke lade være, med at komme med følgende kommentar.

  Jeg faldt lige over et indlæg fra 2012, hvor du skriver om, hvordan du drømmer, Michael vil gå fra dig flere gange i løbet af en nat, hvordan du af hele dit hjerte ville frygte at skulle stå med et barn alene, og hvordan det mon ikke ville gå at være alenemor.

  Du står som alenemor med TO børn nu, og efter alt at dømme som læser, har du jo klaret det helt igennem fantastisk og til ug! Du kan jo bare se, hvilke to, skønne, selvstændige og fantastiske børn, du har opfostret. Det lader til, at du har kunnet være med til at skabe et søskendebånd mellem dem, der er helt igennem unikt, og hver eneste gang, jeg læser dine personlige indlæg (som jeg synes , gør din blog til noget særligt ctr. andre), så håber jeg så inderligt, at de vil bevare det bånd også når de bliver voksne. For det er virkelig smukt.

  Så jeg fik sådan set bare lyst til at give dig et kæmpe klap på skulderen, efter jeg lige genlæste dit indlæg om dine mareridt om at blive alenemor. Du klarer det så flot og kan være meget stolt af dig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja det er sjovt hvordan livet spiller en et puds. Jeg var virkelig så bange for at være enlig mor bare til et barn og se engang, nu er jeg det med 2 børn og det er jo slet ikke så slemt. Jeg tror at den kærlighed man får fra sine børn, gør en til en brøl stærk løvinde….det er i al fald den følelse jeg har fået igennem al den modgang, der har været. Intet er vigtigere end dem…heller ikke en mand;) Og tak for ordene, de gik rent ind og vækkede minder:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit