Flæsk, persille sauce & så det der med at vende vrangen ud på sig selv

Måske har jeg bare været en klovn 

 Måske har jeg bare været en klovn  

Jeg har været på penicillin imod halsbetændelse i 8 dage og alligevel har jeg de sidste 2 dage fået ondt igen og føler mig syg og svækket. Jeg har sidste weekend været ude både fredag og lørdag aften, fordi jeg havde det sådan ok og så har jeg trænet kraftigt mandag og tirsdag og SÅ fik jeg det dårligt igen. Måske skulle jeg have ventet med at begynde træningen til jeg var helt færdig med penicillinen. Jeg har i forvejen en ret høj forbrænding og jeg plejer normalt sagtens kunne tåle at træne, men det føles som om min krop gik fuldstændig ned efter 2 dage ned træning og på trods af jeg har indtaget meget mere mad end normalt med tanke på at jeg jo ikke vil tabe mig, så er det som om jeg forbrænder mig selv i stykker…. Giver det mening? Det kan da ikke passe jeg ikke kan tåle at træne?…. Før jeg fik børn var min forbrænding sleeet ikke så høj og træning var en del af min hverdag. 

I Menu igår spørger kassedamen mig endda om jeg havde tabt mig!!! Og det er ikke engang en jeg kender ud over at hilse ved kassen:(  Det gjorde mig faktisk lidt ked af det. Jeg skal til lægen igen idag og orker det ikke. Har snart været et skvat i 6 uger i streg!!! Vil bare gerne have min energi igen. Så det er den omvendte problem stilling i forhold til normalen. Jeg vil IKKE tabe mig, men være fastere og have mere muskel. Men uden at vide det, er det som om min forbrænding er for høj og at jeg ikke rigtig kan få nok næring til at min krop kan bære en alm. træning??? Jeg er 173 og vejer nu 55,5 kg…. 

12 kommentarer

 • Lene

  Måske du har kyssesyge…? Pas på dig selv!!! Go bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nope lægen sagde at kyssesyge ikke var tilfældet igår

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kan det tænkes du har jernmangel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har tænkt på, både i forbindelse med dette indlæg og i forbindelse med et tidligere indlæg, hvor du skriver at du har fået en høj forbrænding, spiser mere osv. om det kunne være en sygdom i skjoldbruskkirtlen(hyperthyroidisme). Blot en tanke, som jeg håber ikke gør dig for nervøs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Få lægen til at tjekke dit stofskifte!! God bedring❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Når du har sygdom i kroppen, som dig immunforsvar skal bekæmpe, skal man slappe af, og lade kroppen klare ærterne. Hvis man så kontstant er ‘på’, og oveni købet træner, så har kroppen ikke megen mulighed for at helbrede sig selv, fordi man ikke slapper af. Så tag en rolig uge, og afstress kroppen lidt – så burde du komme ovenpå igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg har en søn på 2 et halvt år. Jeg har altid været en slank pige, men efter jeg har fået ham har min krop ændret sig meget. Jeg er blevet endnu slankere, mere markeret i ansigtet osv., og jeg kan tydeligt mærke, at min forbrænding er blevet øget. Jeg måler 168 og vejer 50kg. Jeg træner ligesom dig en del, for at opbygge muskler og se sund ud, og samtidig spiser jeg helt normalt, men det er svært at være oppe imod den høje forbrænding. Jeg er også selv lige nu på min nummer to penicillin kur indenfor kort tid, og tror simpelthen grunden er, at jeg også kastede mig ud i træning og en masse sociale ting for hurtigt. Tror vi bliver nødt til, at huske på, at vores børn er arbejde i sig selv, vi bruger en masse energi på dem, derudover har man et job at passe og så de mange praktiske gøremål i hjemmet. Selvom man måske føler sig ovenpå, så er der en grænse for hvad kroppen kan klare, og den har absolut brug for tid og ro til at komme ovenpå efter sygdom. God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sender dig en varm tanke smukke Sarah <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Bliver simpelthen nødt til at knytte en kommentar til den artikel på ekstrabladet. HOLD KÆFT DU ER SEJ!! Virkelig! Tager sgu hatten af for dig, respekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AG

  Kan kun opfordre dig til at passe på og respektere sygdom (penicillin). Har selv en søster der netop har skulle komme sig over først en influenza og dernæst en lungebetændelse. Hun fik også startet for hurtig på det normale liv og træning efter influenzaen, og det betød så to gange indlæggelse pga. lungebetændelse. Det har efterfølgende taget hende to måneder at komme tilbage til normal hverdag. Dette skal ikke opfattes som en skræmme-kampagne, men nogen gange er det ok at sige sygdom trumfer træning:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm

  Kender udemærket dit problem. Er selv 181cm høj og vægt 56kg. Drikker og spiser selv en masse kalorier (proteindrikke og barer)i forbindelse med min træning for ikke at tabe mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Når man er syg og så pludselig har en dag eller to man føler sig frisk på skal man stadigvæk huske at man er syg endnu. Så det er nok fordi du har været ude de to dage og med træningen også at det tager længere tid. Det er et skridt frem og to tilbage. Slap af og vent med alle de ting til du er færdig med din penicillin og så stille og roligt for ellers bliver du bare sparket tilbage igen og igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flæsk, persille sauce & så det der med at vende vrangen ud på sig selv