Helbreds Update

Jeg vil chippe mine børn!

Jeg har før skrevet om min angst for at der skulle ske mine børn noget og så idag ser jeg dette opslag på min fb.😩😩 det er jo så frygteligt at børn bliver kidnappet og brugt til alt muligt umenneskeligt. Den lille dreng har stadig en hel fin og ren bluse på og sikkert lige blevet taget. Tanken om det gør ondt i hver eneste celle i min krop. Er det ulovligt at chippe sine børn?

Jeg ved at nogle synes det er hysterisk, men det vil jeg skide på. Jeg har set og ser stadig ondt nok i verden til at jeg ikke stoler på at det da aaaaldrig kunne ske for mine børn😞

Del gerne denne status, der blev delt første gang 1. juni. 

 Jeg vil chippe mine børn! 

Skriv en kommentar

 • alle børn burde ved fødselen have en chip in-plantet … og jeg mener ALLE .. hvis man kunne ville jeg have at min 5 børn også fik en chip og mig selv og min mor for jeg tænker også på at ældre mennesker bliver væk …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg læste engang en artikel om børn der altid sov f.eks kvinder der ser fattige ud og som sidder med et sovende barn. De skrev man IKKE måtte give dem penge som de ofte tigger. Børnene er ofte kidnapper og dopet med heoin for at de sover -nogle gange dør de under sådan en “arbejdsdag” af en overdosis.
  Jeg kunne slet ikke bare tanken om det Det er skrækkelig, at man kan være så led!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Nogen der har hørt noget videre i denne sag? Jeg får ondt langt i sjælen bare af at se billedet, jeg håber virkelig at den lille dreng er i sikkerhed hos sine forældre! Der er ligeledes en sag i Tyskland lige nu, med lille Inga på 5 år som er sporløst forsvundet, man bliver ganske syg af at tænke på hvad der kan være sket hende! Stakkels forældre. Forstår godt at du vil chippe dine børn Sarah, det samme ville jeg ønske jeg kunne med min datter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Så er det nok lige, jeg vil stoppe op og spørge mig selv: hvor ofte sker den slags i vores verdensdel? For ikke at tale om Danmark? Hvad er risikoen?

  Der er ingen tvivl om, at det er tragisk og umenneskeligt, og at jeg dårligt ville vide alt det, grusomme, jeg ville gøre, hvis jeg fik fingrene i sådan en menneskehandler, særligt når det handler om forsvarsløse børn!

  Men jeg kunne ikke tænke mig at leve et liv i frygt og angst for, at mine børn gik alene hjem fra skole, eller de legede ude ved vejen. Det ville heller ikke være fair, at de skulle leve under min konstante bevågenhed. Vores land er heldigvis så trygt, at jeg tænker, det at chippe mine børn ville være en overreaktion i allerhøjeste grad. Det er mit ansvar som mor i stedet at klæde dem på til at gå ud i livet på egen hånd og være bevidste om, hvad der er rigtig og forkert, og hvad man skal holde sig fra. Jeg kan ligeså godt risikere, de bliver tonset ned på fortovet af en spritbilist, og så kunne ingen af os alligevel have gjort noget.

  Med frygt for i nogles øjne at fremstå som børnemishandler eller den værste mor, så tror jeg på, at kærlighed og opdragelse med henblik på at gøre mine børn selvstændige, ansvarsbevidste og forhåbentlig fornuftige på længere sigt, det er vejen frem. Med tiden er man jo nødt til langsomt at give slip og stole på, at ens opdragelse ikke har været helt ved siden af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Når jeg skriver ‘lege ude ved vejen’ var det ment som i stille villavej og ikke motorvej eller landevej, hvis nogle skulle være i tvivl 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  JEG VIL OGSÅ. Jeg kan slet ikke ikke bære tanken om, at der skulle ske noget forfærdelig med min datter. Min datter er 2 og enebarn og jeg har planer og at få en til, så de kan passe på hinanden. Ej hør mig lige, men det er speaking from the heart!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helbreds Update