Et los i r....

Søndags tur i Lyngby storcenter & det med at have heldet med sig

 Søndags tur i Lyngby storcenter & det med at have heldet med sig 

Efter morgenmaden stak vi af til Lyngby storcenter. Jeg synes Albert og Alma trængte til at blive forkælet. Jeg parkerede et sted, hvor jeg var i tvivl om, om det var gratis. Jeg får altid p bøder, så ville være træt af endnu en. Jeg tog chancen og vi gik i centeret. Det hele bliver lettere og lettere for hver dag. Jeg havde ingen klapvogn med og ikke en eneste gang, skulle jeg bære dem. Nope, de er nu så store at de gik hele vejen selv og helt uden brok!!!! Det er så vildt at opleve, når man er vant til altid at skulle slæbe alt muligt med og en lille tur er et kæmpe projekt.

Søndags tur i Lyngby storcenter & det med at have heldet med sig  
Søndags tur i Lyngby storcenter & det med at have heldet med sig  Søndags tur i Lyngby storcenter & det med at have heldet med sigSøndags tur i Lyngby storcenter & det med at have heldet med sig

De fik det de virkede mest begejstret for og det var sådanne nogle biler med lyd og en kørebane. Lige da vi drejer om hjørnet imod bilen, går der en p vagt hen til den!! Jeg råber op “at vi kører nu” så jeg var da lige ret heldig og slap for bøden!! 

Imens Alma sov til middag, samlede Albert og jeg den og den er altså ret fed!! Her til eftermiddag kommer der en lille dreng fra Almas gamle vuggestue og besøger os, så jeg er sikker på at det nye legetøj nok skal blive brugt flittigt:)Søndags tur i Lyngby storcenter & det med at have heldet med sig

Søndags tur i Lyngby storcenter & det med at have heldet med sig
Søndags tur i Lyngby storcenter & det med at have heldet med sig    

Skriv en kommentar

 • Louise

  En rigtig mand kan bære kjole uden skam i livet! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Haha, jeg elsker billedet, hvor Albert sidder med hjertebrillerne og klaveret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Om søndagen er der da gratis parkering i Lyngby Storcenters P-kælder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Er det bare mig eller har Albert tylskørte på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et los i r....