OOTD// Festival feel

Min første rejse uden børn i 3 år!!!

Min første rejse uden børn i 3 år!!!

Nu sker det!! Jeg har simpelthen booket en mini ferie. Det bliver første gang i 4 år, hvor jeg ikke enten er gravid eller har børn med. De små skal alligevel være hos deres far fra fredag til mandag og istedet for jeg sidder og savner dem derhjemme, så vil jeg begive mig ud på en 100% børnefri rejse. Bare det at jeg skriver det, giver et sug i maven.Halvt fordi jeg glæder mig og halvt fordi jeg et eller andet sted ikke kan lide at være sååå langt hjemmefra, hvis nu der skete noget. Der sker selvfølgelig ikke noget, da deres far passer godt på dem, men jeg tror bare, det er fordi at det er første gang, jeg skal sådan rigtig væk fra dem, så gør den lidt ondt i maven.

Anita synes det er alletiders ide, nok mest fordi hun får huset og cabrioleten for sig selv sammen med sin kæreste haha jeg kommer da lige i tanke om at jeg ingen kuffert har! hmm.

Min første rejse uden børn i 3 år!!!

Skriv en kommentar

 • Katrine

  Hvor er dine boy jeans på billedet fra? De ser rigtig flotte lange ud, og da jeg selv er 1.83 (og tror du også er lidt høj i al fald??) kunne de være fede. De er dog måske fra sidste sæson?? … Om ikke andet er de super fede, ha en skøn tur:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mika

  skal du afsted helt alene ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Det er da fantastisk. Det skal du nyde i fuldedrag og komme tilbage med fornyet energi og forhåbenligt vil du blive rask. Du trænger virkelig til ro og frihed. Men jeg kan godt forstå,at du vil savne dine to skønne krudtugler,men er heldigvis i trygge hænder hos Deres far.
  Rigtig god tur. Jeg glæder mig til,at følge din blog (Tjekker den nu hver dag)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Lyder skønt – jeg skal afsted i denne weekend for første gang og han er 7,5 år – glæder mig men syns også jeg har lidt dårlig samvittighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Winther

  Rigtig god og mere end velfortjent mini-ferie til dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Feeedt! Det er fantastisk.

  Jeg har to børn på 3 og 1 år – og jeg har lige været på tøsetur i Istanbul med to veninder på 4 overnatninger. Kan klart anbefales! Ungerne hyggede med far og farmor/farfar. Win win!

  Jeg synes faktisk ikke det var så slemt at være afsted, som jeg havde troet vedr. savn. Jeg nød bare roen (at der ikke var én som hev i mit bukseben hvert 10. minut) og der skete jo meget under rejsen, så jeg var “distraheret” i at savne. Hvor ska’ du hen af? 🙂 God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Istanbul !!! Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette

   Altså ‘ haha’ du skal også til Istanbul eller ‘haha’ Istanbul er et underligt sted at ta hen? :grinning:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   At det skal jeg også!!! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  God tur til dig. Nyd det!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det lyder lækkert – hvor går turen hen? misunder dig lidt, jeg har ikke været børnefri en eneste nat siden vores første barn blev født for 4 år siden. Men det er nu min egen skyld, er blevet tilbudt pasning til de små, men har ikke haft mod på det….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD// Festival feel