Kvalitid & chokolade is

En savnet luksus & farvel til dk

Jeg er tjekket ind og på vej imod mit fly, går jeg forbi kiosken med blade og bøger og jeg indser at den der luksus med at kunne dase og ligge og læse en bog, er noget der ligger flere år tilbage. Det er sjovt, hvordan en lille ting som at læse en bog, kan virke som en dyr luksus. Så nu har jeg forkælet mig selv med en bog!!!! Jeg er endelig begyndt at glæde mig og min kamerat har sendt mig strand og mad billeder i 2 dage, så jeg er kommet i den helt rigtige stemning.

En savnet luksus & farvel til dk 

Skriv en kommentar

 • T

  Det er en skide god bog, der får en til at tænke lidt over, hvilken vender og virkelighed vi lever i, så håber ikke du har taget den med for at slappe af, din hjerne komme til at tænkte ekstra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg elsker at blive stimuleret. For mig er det ren terapi

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzan

  Go tur Sarah.. Kan anbefale dig at tage en tur forbi Su Ada som ligger i kurucesme Besiktas, som er en lille ø der er lavet hvor du kan hoppe i pool og spise lækkert mad.. Du kan tjekke det på nettet hvis du søger Suada Club… Og shoppe i Zorlu Center som har de fedeste mærker eller Nisantasi caddesi, en lang gade med forretninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt lide at du forkæler dig selv med en fagbog. 😉 Jeg havde nok valgt noget skønlitteratur af en slags. Men du må meget gerne fortælle om det er en god bog, for det er et interessant emne! 🙂
  God ferie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvalitid & chokolade is